20220423

23.4.2022.

SUOMN KANSA, ÄLÄ HYLKÄÄ JUMALAASI!

"...valmistaudu kohtaamaan Jumalaasi" (Aam. 4:12).

Jumala sanoo: "Mutta minä katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä" (Jes. 66:2).

Suomi kansakuntana on tuomionalaisessa olotilassa Jumalan kasvojen edessä. Jumala on myös tuomion Jumala.

Suomen tilanne on vakava. Tunnemmeko etsikkoaikaamme? Se on kulumassa loppuun, kuin hiekka tiimalasissa.

Maatamme odottavat ajat, jotka eivät meitä miellytä. Tämä kaikki johtuu siitä, että olemme pitäneet halpana Kaikkivaltiaan Jumalan ja Hänen pyhän Sanansa.

Ei ole Jumalan kunnioitusta nähtävissä esivaltamme tekemissä monissa päätöksissä. Jumalan Sanaa ei ole pidetty ohjenuorana niitä tehtäessä.

Kansakuntana emme ole olleet siunaamassa Israelin kansaa ja juutalaisia, Aabrahamin jälkeläisiä. Tämä ei ole tuonut siunausta yllemme, vaan kirousta.

Hengellisissä yhteisöissäkin, joiden pitäisi olla tienviittoja oikeaan suuntaan, poljetaan Jumalan Sanaa ihmismielipiteiden alle. Näin häväistään Jumalaa.

Yksilöihmisinä olemme suuremmalta osalta kääntäneet selkämme Jumalalle.

Vielä Jumala odottaa. Vielä Hän tarjoaa meille armoaan. Vielä Hän haluaa armahtaa Suomen kansaa. Käyttäkäämme tämä tilaisuus! Kääntykäämme Jumalan puoleen parannusta tehden synneistämme! Tehkäämme se nyt, että Herra armahtaisi maatamme ja kansaamme!

Vain kansallinen, kaikkia kansankerroksia koskettava hengellinen herätys, voi meitä kansakuntana auttaa.

Meidän on toimittava Jumalan ehdoilla, ei omillamme:

"Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta"    (Jes. 55:6-7).

22.4.2022.

_____________________________

Sydämelliset nimipäiväonnittelumme Hedmanin Yrjölle, Enontekiölle, "yliperän tien varteen!"

Lauantai. 4.4 astetta ylösnousun aikaan. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

M-L kävi kaupassa.

Vähän liikettä niveliin: Kävelin 60 min. juoksumatolla.

Jatkoin hien tuottamista saunanlauteilla - ja kyllähän se vuotikin.

Kahvia.

Kävin "Terhien" luona palauttamassa kirjan, j0onka sain luettua. Siellä kaikki olivat työntouhussa: Emilia ja Daniel puuhommissa. Emilia halkoi kirveellä puita. Daniel laitteli "verkkosiiloon" kuivamaan; välillä oli siellä päälläkin niitä asettelemassa. Denis oli omissa hommissaan "väärtinsä" kanssa. Terhi-Marja leipomahommissa - kuten meillä M-L:kin. Se kun on huomenna tarjoilu helluntairukoushuoneella kokouksen jälkeen.

Jatkoin sieltä samantien Hirvaskankaalle, Herätyskeskukseen, jossa oli tilaisuus klo 14. Kahvit ryyppäilin alkajaisiksi. Timo Kuusjärvi ja Nina Puustelli johdattivat ylistykseen. Sen aikana Milena ja Minjakin olivat etuosassa ylistyshuiveja heiluttelemassa Annelin kanssa. Se on mukavaa. Niin pääsevät alkuun vapaaseen seurakuntaelämään. Liekkö totta, mitä kuulin radiosta: Seurakunnan pahin vihollinen on Jeesus - sillä Hän haluaa vapauttaa ihmiset. Siltäkin näkökulmalta asiaa voi katsoa. Miko Puustelli johteli kokousta. Puhujana oli Sirkku, pastori, lähetystyöntekijä, jonka sukunimeä en muista. Hänen miehensä ei ole kuitenkaan suomalainen. Sirkku on ollut usein puhumassa Kolarin hyvissä konferensseissa.  

Toinen tilaisuus olisi alkanut klo 16. Siihen en jäänyt, vaan ajelin kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

Lueskelin kirjaa. M-l leipoi.

Iltapalaa ja nes-kahvia.

Siunausta!

Ps. "Minä rakastan herraa, sillä hän kuulee minun ääneni ja rukoukseni" (Ps. 116:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti