20220405

5.4.2022.

APU SUOMELLE TULEE JUMALALTA

"Ei tule apua idästä, ei lännestä..." (Ps. 75:7). 

"Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan" (Ps. 121:2).

Esivaltamme edustajat ovat nyt sukkuloimassa maailmalla kiirettä pitäen. Vakuutuksia NATO-oven aukiolosta saadaan sieltä ja täältä - myös siltä toiselta Eurooppalaiselta suurvallalta, jolla myös on ydinase, niin kuin sillä ensimmäiselläkin, kuten ainakin yhdellä muullakin maanosassamme.

Vaakatasossa - ihmistasossa - Suomi on kääntänyt tiukasti katseensa ihmisapuun.

Suomi, sinun apusi ei tule miltään ilmansuunnalta! Oletko unohtanut katsoa siihen suuntaan, missä on sellainen ovi auki, josta tulee sinun todellinen apusi?

Suomen kansa: presidenttimme, hallituksemme ministereineen, kansanedustajamme, esivaltamme ja koko kansamme: Nosta katseesi ylöspäin! Apusi tulee Herralta, kaikkivaltiaalta Jumalalta!

Suomi, sinun ainoa toivosi on Jumalan Pojan, Jeesuksen Kristuksen sovintoveressä! Käänny parannukseen: tunnusta ja hylkää syntisi ja luopumuksesi elävästä Jumalasta! Se tapahtuu vain Vapahtajamme, Jeesuksen ristintyön kautta. Kansallinen, kaikkia kansankerroksia koskettava hengellinen herätys, voi siirtää kansamme pois tuomionalaisesta olotilasta!

Jumalan kansana, hengellisinä yhteisöinä, kirkkokuntina, herätysliikkeinä, seurakuntina, niiden työntekijöinä, vastuunkantajina ja jäseninä, meidän on kuljettava parannuksenteon kärjessä: tunnustettava ja hyljättävä se, missä olemme hyljänneet Jumalan ja Hänen pyhän Sanansa.

Jeesus on sovituskuolemallaan ja verellään avannut meille tien pyhän Jumalan yhteyteen. Ovi ylöspäin on auki. Odottakaamme apua sieltä!  Nöyrtykäämme Jumalan väkevän käden alla ja huutakaamme yhdessä Häneltä armahdusta kansallemme.

4.4.2022.

Jouko Kuusjärvi

Rajalantie 12. B.

43100 SAARIJÄRVI

jouko.kuusjarvi@gmail.com

Puh. 040-0206858

_____________________________________

Tiistai. 1.4 miinuksella noustessa. M-L oli jo käynyt viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Satoi lunta - ja sitähän se nyt tekeekin jatkuvasti.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Psalmien kirjaa.

Kävin hakemassa Emilian koulusta kesken päivän.

Rukousta.

Kirjoitin puffin pariin lehteen 16.4. klo 12-15 olevasta kristittyjen yhteisestä Rukous- ja paastolauantaista. Maksullisenkin ilmoituksen yhteen laitoin

Ruokaa ja kahvia.

Koko ajan satoi lunta ihan kunnolla. Tuuli välillä pyöräytteli lumia. Tuuli sen verran, että melkein vaakatasossa lumi lensi - ja kinoksia syntyi. Satoi koko päivän.

Kävelin 3 x 15 min. juoksumatolla, minuutin tauolla. Rauhallisesti, polven oikeamisen muistaen.

Lueskelin kirjaa.

Laitoin tulen takkaan. Sitähän oli nietostunut lunta miltei polviin asti. liiterissä kun kävin.

Luin kirjaa.

Iltapalaa. M-L leipoi tänään ruisleipää.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Jumala, sinun tiesi on pyhä; kuka on jumala, suuri niin kuin sinä, Jumala?" (Ps. 77:14).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti