20220610

10.6.2022.

Se on Perjantai. Myöhäisen ylösnousun aikaan oli 21.6 astetta lämmintä auringon puolella. Vielä oli pilvistä siihen aikaan. 

M-L jo aamusta valmisteli nuotioiltaan asioita, mm. osuuttamme lettutaikinasta. Myöhemmin päivällä paisteli sinne valmiiksi myös gluteenittomia- ja VHH-lettuja. Taisipa vielä lastenleirillekin tehdä sämpylöitä lisää - kantaa näin "korttansa kekoon" muiden kanssa.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla.

Luin Jesajan kirjaa. Rukousta. Takapihan puolella.

Valmistautumista Nuotioiltaan.

Aurinkoinen päivähän tästä tulikin.

Ruokaa ja kahvia takapihalla.

16.30 maissa lähdimme M-L:n kanssa - nuotioiltatarvikkeita ja kalustoa peräkärryssä ja autossa - kohti Saarijärven toria. Lehtomäen Matti ja Tuulakin kohta saapuivat paikalle. Heillä makkaragrilli, iso letunpaistopannu ja paistokoju peräkärryssään. Paanasen Juha-pekka tuli myös äänentoistoalaittelemaan. Krookin Lauri oli tuonut jo nuotioalustan  torille. Laitoimme penkit, tuolit ja pöydät, tarjoilukojun ja sen kalusteet paikoilleen. Hyvissä ajoin tuli myös Parkkosen Henri virittelemään tulet, eli nuotion palamaan. Kahvit myös kiehumaan. Se oli Henrin homma. Hyvät kahvit siitä syntyivätkin. Lettuja paistelivat Lehtomäen Matti ja Saurasen Sirpa. M-L kaateli mustasta pannusta kahvia ihmisille.. Tuula ja Tuomo Bågman grillailivat makkaroita. Nuotioilta alkoi klo 18. Johtelin illan. Timo Kuusjärvi vastasi musiikista, laulaen kitaransa säestyksellä 12 laulua. Henkilökohtaisia todistuspuheenvuoroja käyttivät Kaarlo Hakasalo, Irja Ryhänen ja Tarja Pollari. Puhuin lopuksi lyhyesti ja johdin ns. syntisen rukoukseen. Ihmisiä oli runsaasti. Jumala siunasi meitä kauniilla, lämpimällä, aurinkoisella säällä. On ilo saada julistaa evankeliumia kaupungin sydämessä! Nuotioiltaa järjestämässä oli kristittyjä yhdessä Saarijärven seurakunnista, vapaamuotoisesti. Näinkin voidaan olla edistämässä yhdessä Jumalan valtakuntaa - ja rakentamassa paikallisseurakuntaa. "Leirin" purkaminen kävi sujuvasti kun oli useita käsiä toimessa. Kiitos kaikille vastuissa olleille! Kiitos myös kaikille mukana olleille! Kiitos Lehtomäen Teemulle Nuotioillan taltioinnista! Se on katsottavissa fasebookissa hänen seinällään. Jaettuna myös Jouko Kalervo Kuusjärven seinälä, sekä you tubessa Teemun laittamana seuraavasti: NUOTIOILTA 10.6. Saarijärven tori, Joujko kuyusjärvi, sekä Saarijärvi nuotioilta. Timoi Kuusjärvi, sekä Saarijärvi nuotioilta aloitussanat. Kaarlo Hakasalo.

Kotona iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita" (Ilm. 2:11).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti