20220604

4.6.2022.

Lauantai. 15.6 astetta ylösnousussa. Pilvistä.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla.

Sanaa ja rukousta takapihalla.

Kahvia.

Meinasin alkaa ajelemaan ruohikkoa, mutta alkoi sataa kaatamalla, niin sitten en.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla

Seurailimme Puolustusvoimain lippujuhlan viettoa ja -paraatia netin kautta.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin kylällä. Vein ilmoituksia Nuotioillasta kauppojen ilmoitustauluille. Samalla reissulla kävin urheilukentällä 10 km kävelylenkillä. Satoi, paistoi, satoi, paistoi... Sellaistahan se on tänäänkin ollut.

Lueskelin kirjaa.

Emilia ja Daniel kävivät äitsyn kää meillä. Todistukset oli molemmilla koululaisilla mukana. Mukava kun vaarille ja mummillekin tullaan näyttämään todistukset! Sellainen se on ollut tapana E:llä ja D:llä. Emilialle se oli viimeinen todistus yläasteelta - se nimittäin on nyt käyty. Danielilla vielä yksi vuosi jäljellä. Tänään oli todistustenjako. Nopsaan on aika kulunut.

Saimmepa videon Milenan kevätjuhlastakin. Siellä koululaisten kuoro hienosti lauloi. Milenalla on nyt eka luokka käyty.

Tuli jo vähän aikaisemmin Nooan loppujuhlista video. Nooankin yläaste on nyt suoritettu.

Hyvää ja siunattua kesää kaikille meijjän perekunnan koululaisille ja opiskelijoille: Mirolle, Milenalle, Eelikselle, Nooalle, Emilialle ja Danielille! Ja kaikille muillekin!

Mukava kuva tuli Minjasta, 4 v. - oli nukahtanut ulkoilmaan, riipputuoliin, tilavalle parvekkeelle. Lämmin oli peitto yllä. Aurora-nimisestä perhosestakin tuli kuva. Milena, Inka, Auroralla on oikein nimikko-perhonenkin. 

Kävin kuuman saunan löylyissä. Mukava oli sen jälkeen istuskella löylynlyömänä takapihalla, kesäisessä illassa vilvuuttelemassa. 

Lueskelin kirjaa.

M-L teki pizzaa. Sitä iltapalaksi. Passasipa pistellä suihinsa.

Seurasimme uutisia - minä myös Israelista.

Kesän kohokohta:

TERVETULOA ensi perjantaina, 10.6. klo 18, NUOTIOILTAAN Saarijärven torille! Tarjolla nokipannukahvia, lettuja, makkaroita, vapaaehtoisella maksulla. Musiikissa Timo Kuusjärvi & kitara. Mielenkiintoisia henkilökohtaisia puheenvuoroja: Kaarlo Hakasalo, Irja Ryhänen, Tarja Pollari. Juonto ja puhe: Jouko Kuusjärvi. KAIKKIA KUTSUTAAN! Järj. Kristityt yhdessä vapaamuotoisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti