20220609

8.6.2022.

Keskiviikko. 15.9 astetta ylösnousussa. Sininen taivas. M-L meni asioille kylälkle ennen minun nousuani.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla. 

Luin Jesajan kirjaa. Rukousta. Takapihalla.

Kahvia.

Ajelimme M-L:n kanssa asuntoautolla - yhteinen Deniksen ja Terhi-Marjan "perreen" kanssa - Hirvaskankaalle katsastusasemalle. Auto meni läpi. Kävimme syömässä vieressä olevalla ABC:llä lounaan seisovasta - siis noutopöydästä.

Kotiuduttuamme kävin viemässä onnittelukukan yhdelle eilen syntymäpäivää viettäneelle.

Tultuani kotiin menin "Terhien" pihaan kärräilemään puita liiteriin. Emilian hommahan se oli, mutta kun sillä olisi muuten niin iso urakka tälle päivälle, niin avittamaan menin. M-L tuli hetken päästä perästä. Hän pinosi ja minä työntelin kärryllä. Kävi kätevästi kun oli kaksi kottaria. Kun Emilia tuli kesätyöpaikasta, niin ennätti hetken olla mukana kun alkoi satamaan.

Kahvia.

18:ksi ajelin Hoikan kylälle. Kovasen Timo kutsui savusaunaan. Mukava pihapiiri siellä. Kävimme Timon kanssa useaan kertaan löylyissä ja vilvuuttelemassa. Löylyt olivat erinomaiset. Sauna on tunnelmallinen. Siinäpä sitä sai samalla raatailla. Päätimme yhteisen illan yhteiseen rukoukseen. Syvämmellinen kiitos, Timo, kutsusta!

Ennen 21.30 olin kotona.

M-L:n puhelimeen oli tullut kuva perunanistutuksesta. "Terhien" perunamaalle. Istutuskoneen pukilla istuivat traktorin perässä Emilia ja naapurin mies.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Jälkikatselin myös yu-kisoja Espoosta. Myös kävely ohjelmassa.

Siunausta!

Ps. "Herra, sinä olet minun Jumalani; minä kunnioitan sinua, kiitän sinun nimeäsi, sillä sinä olet tehnyt ihmeitä, sinun aivoituksesi kaukaisilta päiviltä ovat todet ja vakaat" (Jes. 25:1).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti