20220629

29.4.2022.

Sydämelliset onnittelumme Nuotion Petrille ja Mäenpään Pekalle, nimipäivän johdosta!

Keskiviikko. 20.2 astetta silloin kun nousin ylös. Auringon puolella. Sininen taivas. 

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella.

Luin Jesajan kirjaa. Rukousta. Takapihalla.

Ajelin ns. nurmikon ison etupihamme puolelta.

Ruokaa ja kahvia.

M-L ajeli takapihan nurmikon.

Kävin urheilukentän kuumuudessa - 28 astetta - kävelemässä 5 km lenkin. Siellä alkoivat kisat. Minuakin pyysivät heittämään kiekkoa. Olisi ollut sarja 60+. Olisin tietenkin voinutkin, sillä on minulla muutama mitali siitäkin lajista. 

Minulla oli suunnitelmana - pitkäntähtäimen - olla mukana MM-kilpailuissa, kävelemässä 10 km maantiekävelyssä. Muitakin kävelymatkoja siellä on kisojen aikana. Nyt kuitenkin katselen vain kilpailujen tulosluetteloita. Olisin tietenkin voinut mennäkin, sillä jonkinlaista kuntoa olen pitänyt yllä - enkä ole itselleni sanonut vielä, että kilpailut saavat jäädä. Enkä usko, että tässä on kysymys jostain erityisestä kilpailuhenkisyydestä. Tuli joitakin "hidasteita" matkan varrelle, joten pitää katsoa vieläkö ja missä kävelen. Kahdet MM-kilpailut minulla on takana: toisesta mitali, hopeinen, muistona ja toisesta ruokamyrkytys. Nyt kilpailut olisivat olleet lähellä - Tampereella. Siellä on paljon urheilijoita mukana ja kaikki yleisurheilulajit. Kyseessä on: World Masters Athletics Tampere 2022, 29.6. - 10.7.2022.

19 olin mukana Rukousillassa helluntairukoushuoneella. 7 henkeä. M-L katsoi netin kautta kokoussarjan alkua Seinäjoen helluntaiseurakunnasta.

Tänään saimme kuvia kahdesta kesälomalaisesta, joilla oli kauniit kesämekot päällä ja hienot lierihatut päässä, sekä laukut olalla - tyylikkään näköistä. He olivat menossa naapuriin ulkona olevaan porealtaaseen nautiskelemaan. Toisessa kuvassa istuivatkin jo siinä. Milena ja Minjahan siinä olivat kesäisissä meiningeissä.

Iltapalaa. Teertä.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Tänään on lämpimintä ollut Utsjoella, Kevolla, 32.5 astetta.

Siunausta!

Ps. "Kuka on se, joka voittaa maailman, ellei se, joka uskoo, että Jeesus on Jumalan Poika" (1. Joh. 5:5).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti