20220626

25.6.2022.

Lauantai. Juhannuspäivä.

19.6 astetta lämmintä klo ennen 8. Auringon puolella. Ihka sininen taivas.

USA:n presidentti Biden sanoi eilen, että USA:ssa oli eilen surullinen päivä. Tuonkaltaiset lausunnot kertovat siitä, kuinka kauas ollaan harhauduttu ihmiselämän kunnioituksesta. Presidentti tarkoitti lausunnollaan Korkeimman oikeuden tekemää päätöstä aborttilain tiukentamisesta. Tosiasiassa sitä muutettiin enemmän perustuslain mukaiseksi. Eihän tuollaiseen päätökseen voi muuta sanoa kuin, että konservatiiviset, enemmän Raamatun Sanan mukaisiksi, muuttuvat lait ovat kansakunnalle siunaus. Näin pitäisi Suomessakin suunnan kääntyä.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Jesajan kirjaa. Rukousta. 

Kuten parina edellisenäkin aamuna, teki M-L tänäkin aamuna eväitä kylmälaukkuun ja laittoi kahvia termokseen.

9.20 maissa otimme M-L:n kanssa Terhi-Marjan kyytiin ja ajelimme Keuruulle, Juhannuskonferenssiin, Uuraisten kautta.

Klo 11 tilaisuuteen tarkoitimme. Silloin alkoivat tilaisuudet isossa teltassa, Iso Kirjassa.

Kokousten välissä kävimme autolla evästelemässä. M-L kuunteli yhden tilaisuuden radiosta autossa. Virtakin loppui akusta, mutta hetken päästä auto lähti nipinnapin käyntiin. Kävinpä yhden kebab-lautasellisenkin "kupuuni" ahtamassa. Klo 19 tilaisuuden jälkeen ostimme lähetysletut, jotka söimme autossa kahvin kera. Sitten ajelimme kotiin, jossa olimme ennen 23.

Emilian tapasin kerran tämän päivän aikana; oli työvuorossa - vessan siivouksessa. M-L oli nähnyt Milkan kauempaa. Mirokin oli kuulemma paikalla tänään. Teron ja Marin tapasimme, Esan ja Sarin seurassa. Eihän siellä tapaa, ellei sovi tapaamista. Nooaa en nähnyt vilaukseltakaan. 

Konferenssianti oli oli hyvää.

Lämpöennätys tälle kesälle meni tänäänkin rikki; korkein lukema taisi olla Kuopiossa, 30.5 astetta.

Eilen ja tänään olisi ollut telttajuhlat Häkkilässä, Saarijärven >One Wayn järjestämänä, mutta ne jäivät nyt väliin Keuruun juhannuskonferenssin vuoksi. Mutta, niistä on tallenteita katseltavaksi ja kuunneltavaksi. Samoin kuin Kolarin ja Loimaan Juhannusajuhlista.

Kotona iltapalaa vielä.

Seurailin uutiset - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Mutta ilman uskoa on mahdoton olla otollinen; sillä sen, joka Jumalan tykö tulee, täytyy uskoa, että Jumala on ja että hän palkitsee ne, jotka häntä etsivät" (Hebr. 11:6).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti