20220622

22.6.2022.

 Keskiviikko. Ei voida sanoa, että "keskellä viikkoa kevyesti", sillä äänestystulos - Vanhemmuuslaki oli äänestettävänä -  Eduskunnassa oli tänään Jumalan Sanan ja tahdon vastainen; Suomi "kaivaa verta nenästään" Suomeksi sanottuna: synnin maljaan ollaan lisäämässä synnin määrää kansakuntamme lainsäätäjien taholta. Se, mistä tänään äänestettiin, tulee "poikimaan" yhä uusia huonoja, Sanan vastaisia, päätöksiä. Ne taas tulevat lisäämään paljon ikäviä asioita Suomi-nimisen kansakunnan elämään. Laki, josta äänestettiin ja hyväksyttiin, on luonnonvastainen ja mieletön: mies voi olla äiti ja nainen isä, sekä myös mies-transpari voi synnyttää lapsen. Mihin ihmiset ovat kadottaneet järkensä!  Tätä ei voi käsittää muuten kuin, että taustalla on voimakas demooninen vaikutus sielunvihollisen, Saatanan, taholta. Lyhytnäköisesti kansamme päättäjät tekevät kansalleen "karhunpalvelusta" tällaisten jumalattomien päätösten kautta. Osa heistä tekee sen poliittisen uransa vuoksi. Suurin osa sokeudessaan, koska eivät usko Jumalaan ja heiltä puuttuu jumalanpelko. Jumala tuomitsee aina synnin - myös kansakuntien kohdalla. Maamme on tuomionalaisessa olotilassa. Synnin suhteen meitä voi auttaa vain synnin tunnustaminen ja hylkääminen. Ilman Jeesusta kukaan ei voi käsitellä syntikysymystään. Vain Jeesuksen veri voi pudistaa kaikesta synnistä katuvan syntisen.; Jeesuksen sovintoveri. Synnin hylkääminen tarkoittaa, sitä, että siinä ei haluta enää elää, ts. väärät asiat korjataan oikeiksi. Mittanuorana on Jumalan Sana.

Ylösnousun aikaan oli lämmintä 21.2 astetta. Harmaahko taivas.

Aamupalaa ja kahvia takapihalla.

Luin Jesajan kirjaa. Rukousta. takapihalla.

Kirjoitin heinäkuun SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 69.

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Tapani ja Juhani käväisivät. Kahvistelimme. Rukoilimme.

Ruokaa ja kahvia.

M-L on tänään leiponut.

Kävin kylällä apteekissa. Samalla reissulla kävin urheilukentällä 5 km kävelylenkillä.

"Terhit" veivät illalla yhteisen asuntoautomme Iso Kirjaan, jossa alkaa huomenna Helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssi. Emilia majoittuu siinä tyttökaverinsa kanssa. Ovat myös talkootyössä konferenssissa. Sehän on hieno asia.

Lueskelin vähän kirjaa. 

18.30:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle kokoukseen. Salmen hain mukaan. Paavo Järvinen puhui. Timo Ahola johti.

Iltapalaa ja uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot" (1. Joh. 3:8).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti