20221113

13.11.2022.

"Niin Herra antoi Israelille

koko sen maan, jonka hän oli vannonut

antavansa heidän isilleen;

ja he ottivat sen omaksensa

ja asettuivat siihen. ...

Ei jäänyt täyttämättä ainoakaan 

kaikista niistä lupauksista,

jotka herra oli antanut

Israelin heimolle,

vaan kaikki toteutui."

(Joosus 2143, 45). 


Sydämelliset onnittelumme nimipäivän johdosta esikoisellemme, Tero, Jouko, Kristianille, sekä lapsenlapsellemme, Miro, Eeli, Kristianille!

Sydämelliset onnittelut myös kaikille isille, Isänpäivän johdosta!

Sunnuntai. 1.7 astetta ylösnousun aikaan. Taivas oli selkeä ja pilvetön. 8.50 maissa näkyi aurinko nousevan metsänreunalle.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Johanneksen ilmestystä.

Laitoin tulet takkaan, ennen kuin lähdin kokoukseen, että puut ovat palaneet, kun tulen tilaisuudesta. M-L jäi kotiin laittamaan tarjoiluja tarjoilukuntoon.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Sunnuntai- ja kastejuhlaan. Sen loputtua oli kahvitarjoilu alakerrassa.

Kaupan kautta kotiin.

Sytyttelin tulen takapihan pienemmän pressusaunan kiukaaseen.

14 maissa alkoi Isänpäivänviettäjiä saapua - ja lahjoja tuli kolmelta perheeltä minulle. Kiitos niistä kaikista!

Takka oli kuumennettu sopivasti tätä hetkeä varten, että sai sinne paistumaan isonmäärän makkaroita, vähemmän maustettuja ja enemmän maustettuja. Hyvin ne siellä paistuivat. Ennen makkaroita ja salaatteja, oli herkullista lohikeittoa - VHH-sellaista. Maukkaat olivat pöydän antimet!

Pressusaunan kiuaskin alkoi olla oikeaan aikaan tarpeeksi kuuma. Heittelin häkälöylyt ja vetelin pressun kehikon päälle. Hyvin soimme siihen 1-2 hengen pressusaunaan - niin kuin minä sitä nimitän. Meitä oli siellä hikoilemassa: Denis, Tero, Aaro, Timo ja minä. Eli yksi isoisä, kolme isää ja yksi pojanpoika. Mukavat olivat löylyt.

Kun tulimme saunasta, niin maistuivat kahvit. Tarjolla oli vaikka mitä suuhunpantavaa - VHH:sta ja ei VHH:sta.

Pidin pienen puheen Sanan pohjalta. Rukoilimme yhdessä. Suuresti olen kiitollinen, että saamme olla Jeesuksen omia. Jos jotakin, niin sitä arvostan eniten.

Taisi olla klo 19 maissa kun omat - ei vieraat lähtivät kotejansa kohti.

Meillä olivat Isänpäivää viettämässä: Tero, Mari, Aaro ja Nooa - Eelis oli heidän perheestään pois . Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel, Timo, Pia, Miro, Milena  ja Minja - Milka oli heidän perheestään pois. Ja tietenkin met, mummi ja vaari.

Mukava oli olla taas yhdessä. Kiitos kaikille!

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on Puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas. Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien" (1. Joh. 2:1-2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti