20221121

21.11.2022.

"...ja kaikki maat

tulevat tietämään,

että Israelilla on

Jumala."

(1. Sam. 17:46). 


Maanantai. 5.1. astetta miinuksella klo 7. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Johanneksen ilmestystä.

9.30:ksi menin lastaustalkoisiin: lastaamaan Veikontuvalle Joulunlapsi-keräyslaatikoita Raunon ja Kalevin kanssa. Veimme ne Halpa-Hallille, jossa lastasimme ne nostolavoille, odottamaan kuljetusta Helsinkiin. Kävimme juopasemassa talkookahvit Halpa-Hallin ravintolassa.

Taivas selkeni ja aurinko paisteli.

Kahvia.

Laitoin takkaan tulen. M-L neuloi.

Kävin urheilukentän valkoisella radalla 10 km sauvakävely/rukouslenkillä.

Ruokaa ja kahvia.

Luin hieman kirjaa.

Kuuntelimme Patmosta. Minä välillä kuulin ja välillä torkuin - että sellainen kuuntelija.

Iltapalaa ja teetä.

Tsekkasin tänään seurakuntavaalien tuloksia Saarijärven seurakunnassa, sillä tietenkinhän tällaiset  oman paikkakunnan asiat kiinnostavat henkilöä, joka on tehnyt - ja tekee - paikkakunnalla hengellistä työtä. Valittuja oli yhteensä 27. Heistä 11 ei hyväksy samaa sukupuolta olevien vihkimistä avioliittoon. Lisäksi 3 oli jokseenkin samalla kannalla. Varalla on yhteensä 31 henkilöä. Heistä 7 ei hyväksy samaa sukupuolta olevien vihkimistä avioliittoon. 2 heistä on jokseenkin samalla kannalla. Nämä ovat minun laskelmiani, mutta uskon, ettei niissä ole ainakaan suuria heittoja. Ei varmaan kaikki vastanneet ennen vaaleja vaalikoneen kysymyksiin.

Tietenkin olisin iloisempi, jos olisi ollut enemmän tuohon tarkastelemaani asiaan kielteisesti suhtautuvia ihmisiä. Kyllä minun toiveeni on, että kaikki ne seurakunnan luottamuselimiin tulevat henkilöt, jotka suhtautuvat kielteisesti tuohon Jumalan Sanan vastaiseen samaa sukupuolta olevien parisuhteeseen, pitäisivät vanhurskautta voimassa tämänkin asian suhteen! Olkaa rohkeita! Voitte olla valona ja suolana juuri tätä aikaa varten! Siunausta tehtäväänne!

Mielenkiintoista on, että yksi uskovien kasteella käynyt tuli valituksi. Samoin yksi uskovien kasteella käynyt tuli valituksi varajäseneksi.

Siunausta!

Ps. "Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä" (Apost. teot 5:29b).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti