20230119

19.1.2023.

"...Sillä Israelin heimo on Herran

Sebaotin viinitarha. ja Juudan

miehet ovat hänen iloistutuksensa."

(Jes. 5:7a). 


Sydämelliset nimipäiväonnittelut Heikki Toivolalle, Heikki Lehtiselle, Henri Parkkoselle, Heikki Holmille!

Torstai. 0.3 astetta plussalla klo 7.05. Harmaa taivas.

Aamupalaa - yön yli takassa hautunutta riisipuuroa - ja kahvia.

Kävin viemässä Danielin kouluun ja Emilian harjoittelupaikkaan 8:ksi.

Kahvia.

Ajelin Jyväskylään "KUULOXIIN", huollattamaan kuulolaitteita, jotka ovat olleet pitempään "kuulemattomassa tilassa." Laittoivat "väliaikaiset jutut" niihin, niin että niillä kuulee. Tilaavat jotkut osat ja pitää mennä sitten laitattamaan. Ajelin kotiin. Mennessä ja tullessa sateli lumentapaista.

Kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

M-L kävi hakemassa Danielin koulusta 14 ja Emilian harjoittelupaikasta 15 - samalla reissulla - ja kävi myös kaupassa. Lapioin sillä aikaa lumet pihasta ja laitoin takkaan tulen.

Tein HIIT-treenin: Kuntopyörällä 6 kertaa 1 min. nopealla teholla, joka välissä 1 min. palauttelu, jonka aikana poljeskelin hiljaa. Alussa ja lopussa hiljaista polkemista 3 min. Toissapäiväiseen lisäsin yhden minuutin nopean polkemisen. Ei parane ahnehtia alussa liikaa. Kyllä tuollakin jo saa keuhkot puuskuttamaan, pulssin nousemaan ja hien kunnolla kihoamaan.

Ruokaa ja kahvia.

Iltapalaa ja kahvia.

Laitettiin lihaa takkaan paistumaan.

Katsoimme Rovaniemen helluntaiseurakunnasta viime sunnuntain kokousta; siellä kun liitettiin seurakuntaan tuttuja ihmisiä. 

Siunausta!

Ps. "Armo, laupeus ja rauha Isältä Jumalalta ja Jeesukselta Kristukselta, Isän Pojalta, on oleva meidän kanssamme, totuudessa ja rakkaudessa" (2. Joh.1:3).

Seurasimme uutisia - myös Israelista.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti