20230128

28.1.2023.

"...Näin sanoo Herra, Herra: Vielä tätäkin annan Israelin heimon minulta

anoa, että tekisin heille sen: minä lisään heille ihmisiä runsaasti kuin

lammaslaumaa. Niin kuin  on pyhitettyjen uhrilammasten laumaa, niin

kuin Jerusalemin lammaslaumaa sen juhlissa, niin tulevat raunioina

olleet kaupungit täyteen ihmislaumaa. Ja niin he tulevat tietämään, että

minä olen Herra."

(Hes. 36:37-38).


Sydämelliset nimipäiväonnittelut meiltä - vielä tässäkin - Rantatalon Kallelle, Enontekiölle ja Kohosen Kallelle!

Lauantai.1.5 astetta miinuksella ylösnousun aikaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Hesekielin kirjaa.

Tämä on ollut juhlapäivä: Sitä on sävyttänyt Jumalan sanan mukainen kaste.

Kävin Majakoskella, joka on Tarvaalassa, katsomassa vielä paikkaa, jossa kaste tänään oli/on tarkoitus suorittaa. Jo aikaisemminkin kävin paikan katsomassa. Siinä koskipaikassa kun vesi on mukavasti sulana.

Sytyttelin takapihan mustan pressusaunan kiukaan alle tulen. M-L oli päivän tarjoilujen parissa.

13:ksi meille tulivat Joonatan 22 v - joka tänään meni kasteelle - Daniel (ei "meidän" Daniel), jonka kastoin Timon pihassa - samaan aikaan, kuin Miron, Timon pojan, viime vuoden loppupuolella, Timo, Pia, Miro ja Milena.

Miro se ensin otti yhteyttä ja kysyi, että olisi yksi kaveri - pari kuukautta sitten uskoon tullut - menossa kasteelle. Vastaus oli tietenkin, että ilman muuta.

Juttelimme tänään ensin Joonatanin uskoontulosta ja sitten kasteesta.

Rukoiltuamme lyhyesti, ajelimme porukalla tuonne Majakoskelle, yli 2 km meiltä. Siinä, koskessa, minä kastoin Joonatanin siksi, että hän uskoo Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanaan ja Herranaan, Jeesukseen Kristukseen, Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen.

Ajelimme meille takaisin. Toiset hörppäilivät kahvia. Minä laitoin lämmite olleen pressusaunan kylpykuntoon. Sitten menimme saunaan Timon, Miron, Joonatanin ja Danielin kanssa. Ihan mukavat oli löylyt. Vastakin oli.

Saunan jälkeen oli tarjoilut. M-L oli laittanut pöydän ns. koreaksi - ei kuitenkaan Pohjois- eikä Eteläkään. Oli pizzaa, ym. Emilia ja Danielkin tulivat tarjoiluille.

Tarjoilujen jälkeen pidimme pienen tilaisuuden. Annoin Joonatanille kastetodistuksen, jolla voi hakeutua paikallisseurakuntaan, sekä kirjoittamani kirjaset: Sytykkeitä Rukouselämään 1. Sytykkeitä Rukouselämään 2. ja Jumalalla on sinulle asiaa. Timolla oli kitara mukana. Kuulimme kaksi hyvää ylistys/rukouslaulua. Pidin pienen puheen. Siunasimme porukalla Joonatania. Vapaata yhdessäoloa.

Hieno päivä.

Vieraiden mentyä laitoin takkaan tulen.

Seurasimme Pohjoiskalotin Rukouskonferenssin tänään klo 11 ollutta tilaisuutta. Klo 19 seurasimme suoraa lähetystä TV7:sta netin kautta samasta konferenssista. On ilo seurata sellaista konferenssia!

Samalla, kun konferenssia seurailtiin, "ottelimme" iltapalaa. 

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Huomenna menen klo 11 puhumaan Saarijärven One Way-seurakuntaan. Sellainen kutsu on jo aikaa tullut.

Siunausta!

Ps. "Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia; älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan. Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä - ja tutkikaa, mikä on otollista Herrassa..." (Ef. 5:6-10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti