20240215

15.2.2024.

Torstai. 8.6 astetta ylösnousussa.

Aamupalaa ja kahvia. Vähän rukousta.

10:ksi ajelimme M-L:n kanssa kylälle. Hän kauppaan ja minä Majakalle puhumaan. Paljon oli väkeä. Aluksi kuuntelutin ukrainankielisen musiikkikappaleen. Antti oli tulkkina. Oli hyvä henki tilaisuudessa.

Majakalta menin kaupungintalolle varaamaan Saarijärvisalia tilaisuutta varten. Sähköposti ei mennyt perille, niin vein paperiversio-anomuksen.

Ajelimme kotiin. Kahvia.

Kävin syntymäpäiväonnitteluilla. Rukoilimme yhdessä. Oli erittäin siunattu hetki.

Laitoin tulen takkaan.

Lapioin lumia etupihalta.

Ruokaa ja kahvia.

Rukousta. Luin Ilmestyskirjaa.

Hieman kirjoitin.

Poljeskelin kuntopyörää 50 min. Samalla lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja kahvia.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Kilvoittele hyvä uskonkilvoitus, tartu kiinni iankaikkiseen elämään, johon olet kutsuttu ja johon hyvällä tunnustuksella olet tunnustautunut monen todistajan edessä" (1. Tim. 6:12).

_________________________________

"Rakkauden Jumala ei voi laittaa ketään helvettiin." Näin olen kuullut ja lukenut sanottavan. Se on kuitenkin vain ihmisen mielipide. Jumala sanoo Sanassaan totuuden tästäkin asiasta. Totta on, että Jumala on rakkauden Jumala. Sen Hän osoitti rakastamalla meitä ihmisiä niin paljon, että lähetti ainosyntyisen Poikansa maailmaan kuolemaan ristillä syntivelkamme tähden. Jeesus vuodatti verensä puolestamme ja valmisti meille pelastuksen. Voimme saada syntimme anteeksi uskomalla Jeesukseen. Jos tämä Jumalan armotarjous ei meille kelpaa, osamme on iankaikkisuudessa helvetti.

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi (joutuisi kadotukseen), vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen" (Joh. 3:16-18).

(Jouko Kuusjärvi)

____________________________________



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti