20240223

23.2.2024.

Perjantai. 1.2 astetta plussalla ylösnousussa. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia. 

Rukousta.

10:ksi menin kylälle. Menimme Lahtelan Veikon kanssa tutustumaan Viitasalosaliin ja eri asioihin, joita pitää tietää. Pidämme nimittäin siellä pe. 1.3. klo 18 SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousillan. Meille paikkoja oli esittelemässä 3 henkilöä. Tulehan sitten niille juhlille. Siitä tulee hyvä tilaisuus, jossa on myös hyvää musiikkia.

Ajelimme veikon kanssa esittelyn jälkeen kahville Halpa-Halliin.

Kotona tuli sopivasti - palattuani - lumia katolta, että mätkähti. Nehän piti heti lapioida pois, etteivät kovetu siihen. No, juuri nyt on sellainen keli, etteivätpä juuri olisi kovettuneet.

Laitoin tulen takkaan.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin hakemassa Suurosen Seijan kyytiin 16.30 ja ajelimme Lanneveden Sampolaan 17:ksi. Olimme sopineet, että ovet avautuvat sinne silloin.

Klo 18 alkoi siellä UUDEN ELÄMÄN ILTA - se oli tätä Kristittyjen yhdessä Saarijärven eri seurakunnista järjestämää kylätyötä.

Juontelin illan. Seija Suuronen oli valinnut laulut - jotka olivat hyviä - iltaan, sekä johteli ne kitaransa kanssa. Suurin osa oli yhteislauluja Lauluja Jeesuksesta -vihkosta, joihin ihmiset innolla yhtyivät. Matti lehtomäki sanoi Alkusanan tilaisuudelle. "Minun tarinani"-todistuspuheenvuoron käyttivät tässä tilaisuudessa Hanna Eriksson, Samuel Peiponen ja Eija Tarvainen. Puhuin lopuksi. Oli avointa puhua. Lopuksi oli esirukousta, johon muutamat tulivat. Kahvitarjoilun järjestivät Tuula ja Matti Lehtomäki. Äänentoistosta huolehti Ensio Manni. Tilaisuudessa oli erinomainen henki. Saimme myös profetian, jossa meitä rohkaistiin olemaan uskollisia tässä työssä ja jatkamaan sitä. Niin haluamme tehdä. Väkeä oli n. 35 henkeä. 

Olen todella kiitollinen tilaisuudesta!

Muista sinäkin rukouksin kylätyötä, että Herra antaisi siihen läpimurron ja saisimme kokea herätystä.

Hyvin oli vetinen keli kun ajelin kotia kohti.

Iltapalaa.

Uutisia.

Siunausta!

Ps. "Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa" (1. Kor. 15:58).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti