20240221

21.2.2024.

Keskiviikko. 0.6 astetta miinuksella ylösnousussa. Harmaa taivas.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin ilmestyskirjaa. Rukousta.

Kirjoitin 

14.20:ksi ajelin tk:een, kokeisiin laboratorioon. "Sattui" - kun johdattautui - että kun olin sieltä lähdössä ja juuri astunut autoon parkkipaikalla, niin viereen, jossa oli yksi paikka vapaana, ajoi auto, jota ajoi tuttu ihminen, joka kuuluu kylätyötä tekevään kristittyjen yhteiseen tiimiimme. Siinä kohtaamisessa hän antoi taloudellista tukea kylätyöhön. Net ovat - minusta - ihmeellisiä nämät johdatukset! Eilitenkin yksi tiimiläinen teki samalla tavalla. Kiitos Jumalalle! Hän huolehtii!

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Poljeskelin kuntopyörää 60 min. samalla lueskelin kirjaa.

19:ksi ajoin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. 12 henkeä.

Iltapalaksi pizaa.

Seurasimme Israel-uutisia - minä vielä myöhemmin muut uutiset.

Siunausta!

Ps. "Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan" (1. Piet. 4:7).

_____________________________________

"Minkä taakseen jättää, se  eestään löytää."

Eessä se on pitkä kanto kaskessa."

Tällaisia sanontoja olen kuullut jo "poikasiässä."

"Yksioikoisena", tavallisena, ihan yksinkertaisena miehenä - johon taitaa sekoittua hyvin paljon "mustavalkoisuuttakin" - haluaisin kuitenkin olla "yhden asian mies." Joka minulle tarkoittaisi sitä, että kaikkien asioiden keskellä usko Jeesukseen, Jumalan lapseus, ja siitä kasvavat asiat, olisivat elämässäni ne keskeisimmät.

Edelliseen liittyen sydämeni halu on, että  voisin olla jollekin/joillekin - tietenkin mahdollisimman monelle - siunaukseksi, erityisesti iankaikkisuutta ajatellen. Kun on elämässä ollut jakso, jossa on katsonut "kuolemaa läheltä omalla kohdallaan, on sen vaikutus ollut, että haluaisi katsoa toistenkin ihmisten elämää siltä kantilta, että minnekähän he ovat matkalla iankaikkisuutta ajatellen.

Jos en valvo, niin tiedän, että tuon sanotun voi helposti menettää. Siksi tiedän tarvitsevani päivittäin Hänen seuraansa, joka voi pitää sydämen elävänä ja näyn oikeana.

Mutta noihin alussa oleviin sananlaskuihin liittyen: Jos jätät pelastuksen vastaanottamisen - Jeesukseen uskomisen - taaksesi ja siirryt siinä tilassa iankaikkisuuteen, niin löydät edestäsi sen tosiasian, että olisi pitänyt uskoa Jeesukseen silloin kun se oli mahdollista - sillä uskomattoman ihmisen osa on iankaikkinen kadotus.

Meidän uskovaisten tehtävänä on kertoa nämä ydinasiat ihmisille silloin, kun he vielä ovat elossa.

Tartu toimeen!

Vaikka tuo toinen sananlasku tarkoittaakin jotain muuta, niin liitän sen tähän samaan aiheeseen: Sen, minkä jätämme tekemättä - niinkuin pitäisi, tehdä - löydämme edestämme. Siksi, tee kunnollinen parannus synneistäsi ja halua hyljätä syntisi, niin voit aloittaa matkan kohti taivaan kotia "ihan puhtaalta pöydältä" - puhtaalla sydämellä - eikä edessäsi ole mitään haittaavaa "kantoa kaskessa!"

Taivas odottaa sinua!

Taivas odottaa myös, että me uskovaiset olisimme sen sanoman viejiä, jonka kautta ihminen pelastuu - taivaaseen!

(Jouko Kuusjärvi)

______________________________




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti