20180115

 
14.1.
 
Hyvissä ajoin nousin - puhumisvastuu kun oli edessä päivän tilaisuudessa. Vähän oli pakkasella sää. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Jesajan kirjaa - jota nykyään olen lukenut päivittäin.
 
9.30:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle. Laitoin Deniksen tekemän ristin pystyyn rukoushuoneen etuosaan - sitä kun tarvittiin pitämäni puheen yhteydessä.
 
Olin rukoushetkessä alakerrassa ennen tilaisuutta - 3 henkeä.
 
11 alkoi kokous yläkerrassa. Jouko Reenilä johti. Maju Aho ja Inkeri Riihinen musiikissa. Toin terveisiä Komin matkalta, jolta tulimme eilen. Kuuntelutin jo aiemmin mieleeni tätä tilaisuutta varten saamani musiikkikappaleen. Puhuin. Miltei koko kokousväki tuli lopussa esille. Kokouksen loputtua oli asiakokous.
 
15:ksi menimme Marja-Leenan kanssa Emilian 12 v "sukulaissynttäreille" heille. Teron ja Timon perheet tulivat myös sinne kokonaisina. Niinpä olimme "kasassa" jälleen koko perhekuntana - mikä on aina mukavaa. Aluksi rukoilin ja siunasin Emiliaa - tietenkin muitakin. Aluksi oli erinomaisen hyvät suolaiset tarjoilut. Kävimme saunassa Deniksen. Teron ja Timon kanssa. Sen jälkeen oli kahvin ja kakkujen, ym. herkkujen vuoro.
 
Samoihin aikoihin lähdimme "Terojen" ja "Timojen" kanssa koteihimme.
 
Kävimme vielä M-L:n kanssa liki tunnin rauhallisella kävelylenkillä - kirjapainonmäen lenkin. Nelisen astetta pakkasella.
 
Siunausta!
 
Ps. "Niin pysyvät nämä kole: usko, toivo ja rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus" (Room. 13:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti