20180119

 
19.1.
 
16.1. oli Ilmarin nimipäivä. Jäi silloin onnittelematta Kurjen Ilmaria, Muoniossa. Voinhan tehdä sen jälkikäteenkin. Eilen oli Lauran päivä. Veljentytär jäi onnittelematta. Siispä teen sen nyt. Henrinpäivä on tänään. Parkkosen Henri yksi Henreistä. Kaikille mainituille onnittelut täältä meiltäpäin.
 
Nousin hyvissä ajoin sängystä. Pakkasta 9.6 astetta. Harmaa taivas. Juotuani kupillisen kahvia paahtoleivän kanssa kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun suksineen.
 
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta ja Muroman aamun ensimmäisestä. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Tänään olen hieman paneutunut seuraavaan kyläiltaan, sekä Saarijärvi rukoilee -iltaan.
 
12 hain Danielin koulusta meille, klo 13 Emilian.
 
Söimme - kuka mitäkin.
 
Veimme lapset kotiin. Samantien meni M-L kylälle asioilleen. Minut tipautti suksineni Kusiaismäen hiihtokeskukseen. Hiihtelin 50.4 km. Paritoista-astetta pakkasella. Parta jäässä. Mukava sää hiihdellä kun ei ollut tuulta. Tänään rapsahti 1000 km rikki - eli olen näillä lumilla hiihdellyt yhteensä 1011.6 km. Kävelin osan paluumatkasta. M-L kuitenkin tuli autolla vastaan
 
Denis "remontoi" meidän masinaa tänään töistä tultuaan tuolla Kalmarin suunnalla.
 
Palattuani hiihtämästä sytyttelin tulen takkaan.
 
Söimme riisipuuroa - pyysin nimittäin hiihtolenkin aikana M-L:aa tekemään sitä. Teetä ja muutakin iltapalaa.
 
Siunausta!
 
Ps. "Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet, ja jos yksi jäsen saa osakseen kunniaa, iloitsevat kaikki muutkin sen kanssa" (1. Kor. 12:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti