20180125

 
25.1.
 
Ihan ensiksi: Sydämellisiä Paavonpäiväonnitteluja  vielä tässäkin Salmen Paavolle ja Kurkelan Paavolle sinne Tunturi-Lappiin, niiden metristen hankien keskelle, Pitkäsen Paavolle ja Pietilän Paavolle, Saarijärven salomaille, sekä Pihlaisen Paavolle, Karstulaan!
 
Nousin tänäänkin ihan mukavissa ajoin. Säätila oli vaihtunut vetiseksi - plussalla 3.1 astetta. Keittelin ja join kahvia, jonka jälkeen kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun. Katolta nopotteli vesi. Tiet ja pihat olivat liukkaita.
 
Tultuani koulukyytikeikalta laitoin tulen takkaan. Syötyäni vähän aamupalaa, juotuani kahvia ja luettuani Jesajan kirjaa, menin heti aamusta hiihtelemää Kusiaismäkeen 15.4 km. Suvinen oli sää. Baanat olivat hyvät.
 
Tultuani hiihtämästä söin kahvin kanssa Marja-Leenan täyttämän maistuva pita-leivän - oli nautinto.
 
13:ksi menin yhteen saarijärveläiseen hoitokotiin, johon minua pyydettiin eilen puhumaan - tuuraamaan pyytäjää. Siellä oli myös kolmen hengen lauluryhmä seurakunnastamme. Puhuin yksinkertaisesti perusevankeliumia. Olisiko ollut 24 henkeä paikalla.
 
Ajoin tilaisuudesta suoraan hakemaan Danielin koulusta meille.
 
Vähän myöhemmin lähdimme M-L:n kanssa Jyväskylään, Palokkaan, jossa M-L kävi ostamassa tiettyjä juttuja. Mennessä veimme Danielin kotiin ja kävimme myös hakemassa Haapalalta Annelin kehystämät taulut. Katselin Palokan kaupassa vapaantyylin suksien hintoja. Halpahallissakin kävin tänään vilkaisemassa. Olis tarkoitus hommata sellaiset. Paluumatkalla Jyväskylästä kävimme Höytiällä, Timolla. Kyllä oli yksi väli liukasta tietä. Timo, Miro ja Milena olivat kotona. Pia ja Minja olivat menneet tilaisuuteen. Joimme kahvia ja otimme pöydän antimia.
 
21 jälkeen olimme takaisin kotona. Tuli katselluksi viimeistä presidentinvaalikeskustelua. Minulle se nyt ei enää vaikuta, koska olen jo ääneni antanut. Sen voin sanoa, etten missään tapauksessa voinut antaa ääntäni sellaiselle henkilölle, joka kannattaa eutanasiaa. On se sen verran rankka asia Jumalan Sanan pohjalta ajateltuna.
 
Siinä netin äärellä tuli sitten otettua iltapalaa ja juotua teetä.
 
Siunausta!
 
Ps. "Ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikään kuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta, joka myös on tehnyt meidät kykeneviksi olemaan uuden liiton palvelijoita, ei kirjaimen, vaan Hengen; sillä kirjain kuolettaa, mutta Henki tekee eläväksi" (2. Kor. 3:5-6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti