20180117

 
17.1.
 
11.2 astetta pakkasella noustessani hyvissä ajoin. Kahvit juotuani kävin viemässä Emilian ja Danielin suksineen kouluun. Palattuani kävin vielä loikoilemaan.
 
Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdat hartauskirjasta ja Muroman vihkosesta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
12 hain Danielin koulusta meille.
 
Ruokaa ja kahvia.
 
Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km. Pakkasta n. 10-11 astetta. Vastatuuli viileää. Aina silloin tällöin leijaili taivaalta yksinäinen lumihiutale. Muuten, eiliten meni 900 rikki vuolijan hiihtelyissä - 913.6 km. Ei muuten, mutta kun on tullut tavaksi nyt nuo satasten rikkimenot aina ilmoitella.
 
18:ksi menimme M-L:n kanssa One Way Mission tilaisuuteen työväentalolle. Paikalle kertyi n. 100 ihmistä - tiedä vaikka ylikin. Kertomatta nyt tässä siitä, kuka/ketkä kutsui/kutsuivat One Way Missionin edustajat Saarijärvelle, voi sanoa, että tilaisuus oli hyvä. Gröngvistin Miila juonsi illan alkuun, jonka jälkeen lauloi paikallisista ihmisistä koostuva lauluryhmä - taisivatpa olla sukulaisia. Tapani Suonto kertoi illan tarkoituksesta. Laulun jälkeen hän piti Raamattutunnin. Kysymyksiäkin sai sen jälkeen tehdä. Kirjapöytä oli myös. samoin kahvitarjoilu
 
Siitä illan tarkoituksesta. One Way Mission aloittaa su.11.2. klo 16 säännölliset tilaisuudet Saarijärvellä. Paikkana on entinen Gummeruksen kirjapaino Ilolantiellä. Tarkoituksena on perustaa One Way -seurakunta Saarijärvelle.
 
Uskon, että tuo uuden seurakunnan tulo on Jumalan johdatus. Uskon, että se on siunaus Saarijärvelle. Uskon, että on tapahtumassa rukousvastaus. Ei suoranaisesti sellainen rukousvastaus, että olisimme rukoilleet tänne uutta seurakuntaa. Kuitenkin rukousvastaus siinä mielessä, että olemme monipuolisesti rukoilleet esim. herätystä ja siunausta kaupunkiimme - mm. Saarijärvi rukoilee - kristittyjen yhteisessä rukousrintamassa, jossa on yli 120 rukoilijaa eri kristillisistä "piireistä."Tässä tilanteessa haluan sanoa täällä jo oleville seurakunnille: Siunatuinta on, etteivät ne asetu vastustamaan uuden seurakunnan tuloa tänne. Muilla seurakunnilla on ollut koko ajan mahdollisuutensa tehdä tehokkaasti evankeliumintyötä. Herra näkee ja tietää, kuinka olemme aikamme käyttäneet. Voihan olla, että elon Herran täytyy "puhkaista" tänne uusi kanava Hänen käyttöönsä - entisten lisäksi. Uskon, että ihmisiä tulee pelastumaan uuden työn kautta. Siksi varoitus, ettei meitä havaittaisi sotiviksi itse herraa vastaan. Tarvitaan nöyryyttä. Tarvitaan rukousta myös uuden työn puolesta. Varmaan joku ajattelee, että on itsestään selvää, että kaikki ovat mielissään uuden seurakunnan tulosta tänne. Ei se kuitenkaan niin tule olemaan. Jonkinlaisia "myrskyjä" tulee. Olkaamme Herran puolella. 
 
Eli, elämme mielenkiintoisi - sanoisinko historiallisia - kaupungissamme.
 
Tulimme kokouksesta kaupan kautta kotiin.
 
Söimme pizzaa ja joimme teetä.
 
Siunausta!
 
Ps. "Jos joku tahtoo olla ensimmäinen, on hänen oltava kaikista viimeinen ja kaikkien palvelija" (Mark. 9:35).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti