20180120

 
20.1.
 
Näin lauantai-aamuksi tuli noustua suhteellisen hyvissä ajoin.Laitoin tulen takkaan. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa. Marja-Leena luki kohdat hartauskirjasta ja Muromasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.
 
Valmistelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin nro 16. Eihän se minulta "käden käänteessä" synny, joten aikaa kului. Mutta sydämelläni asia on sen verran tärkeä, että siihen haluaa "panostaa." Eihän se silti "kaksinen" ole, vaan ei varmaan tarvitsekaan. Lähettelin Rintamaposti s-postitse nille, joille se menee sitä kanavaa pitkin.
 
Denis kävi hakemassa jossain vaiheessa meijjän auton. Kävi tuolla "jossain Uuraisten takana" vaihdattamassa kolme uutta talvirengasta siihen - saimme nimittäin lastemme perheiltä sellaisen joululahjan. Täskii vielä isot kiitokset!
 
Rantalan Jussin kanssa kävimme monistamassa joitakin Rintamaposteja.
 
Palattuani kotiin söimme M-L:n tekemät erittäin hyvät ruuat.
 
Daniel soitteli, että lähdenkö hänen ja isän kanssa hiihtelemään. Jonkin ajan kuluttua kävivät minut hakemassa. Ensimmäinen lenkki hiihdettiin Majakosken varresta alkaen. Toinen Tarvaalan koulun Uuraisten puolella - eli Tarvaalassa tuollaiset 11 km. Liki 7 astetta oli pakkasella kun tulin kotiin. Danielia ei tarvitse enää odotella hiihtoladuilla - painaa menemään kärjessä aikamoista vauhtia. Mukavahan se oli vaariskan hiihdellä vävyn ja tyttären pojan kanssa pimeässä talvisessa metsässä. Danielilla ja Deniksellä oli otsalamput. Minä peesailin ilman sitä perässä.
 
Kävin saunan löylyissä - ihan lauantain kunniaksi.
 
Söimme iltapalaa ja joimme teetä.
 
Timolta tuli hyvä "tilannekuva" heidän koko perheestään. Oli huomannut ottaa kun istuskelivat kaikki sohvanurkkauksessa lähellä toisiaan. Mukava kuva - sellainen, joka kertoo läheisyydestä perheessä. Näytti isolta perheeltä - 4 lasta, isä ja äiti.
 
Olivat - Timo ja naapuri - saaneet hyvän kalan saaliin tänään verkosta jään alta. Mukavahan niitä on sitten syödä.
 
Illan mittaan tein vielä yksinkertaisen - sellaisiahan net ovat olleet - Saarijärven kylien kutsu -infon. Siinä kerrottiin edellisestä ja seuraavasta kyläillasta. Seuraava "On Yksi Nimi ylitse muiden..." KYLÄILTA on Pylkönmäellä, Yrittävän talolla, pe. 9.2.2018. klo 18. Kaikki ovat sinne sydämellisesti tervetulleita. Illan järjestää Saarijärven Helluntaiseurakunta.
 
Siunausta!
 
Ps. "Ja harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt, ja rukoilkaa sen puolesta Herraa, sillä sen menestys on teidän menestyksenne" (Jer. 29:7). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti