20180121

 
21.1.
 
9.3 astetta pakkasta ylösnoustessa. Harmaata taivasta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Jesajan kirjaa.
 
10:ksi menimme Marja-Leenan kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen - taisi olla 5-10 henkeä.
 
11 alkoi kokous yläkerrassa. Ann-Niina Turunen johteli ja puhui alussa lyhyesti. Mika Turunen saarnasi vaikuttavan saarnan palvelemisesta. Musiikissa oli Sonja Lampinen. Hän käytteli kolmea soitinta: harmonikkaa, flyygeliä ja kitaraa. Säestäen itseään ja myöskin yhteislauluja. Harmonikalla myös instrumentaalia. Kaikki soittimet ovat Sonjalla erinomaisesti hallinnassa. Kuulostelin, että laulu on entisestäänkin kehittynyt. Sonja lauloi myös yhden oman laulunsa, joka on aika tuore - syntynyt viimekuussa. Oli erinomainen laulu! Sillä saralla jäi kaipaamaan lisää. Tilaisuuden alkuosassa ja loputtuakin jakelin Rintamaposteja - Rukousrintamasellaisia.
Kokouksen päälle nautimme alakerrassa remonttilounaan, joka oli maukas täytekakkukahveineen. Tulihan sitä kakkuakin syödyksi - sitä kun ajatteli, että kyllähän se sitten hiihtolenkillä menee lihaksiin. Ai, niin sullako? saattaa joku ajatella. Että, mihin lihaksiin?
 
M-L oli lähetysryhmän - mikä nyt oikea nimi lieneekään - kokouksessa. "Turisin" odotellessani joidenkin kanssa.
 
Palailtuamme kokouksesta kävi meillä asialla yksi nuorimies. Joimma kupposet - teetä, taikka kahvia.
 
Sytyttelin takkaan tulen.
 
Kävin vähän reippailemassa Kusiaismäessä - hiihtelin 21 km. Pakkasta n. 13 astetta. Mukava oli "hapitella." Kun käväisin välillä vessassa hiihtoalueella, niin tapahtui kumartuessani, että puhelin tipahti vessan pönttöön. Eipä siinä auttanut muuta kuin ottaa se sieltä pois. Onneksi ei kuitenkaan ollut.... Ainahan sitä sattuu kaikenlaista - kuulemma muillekin.
 
Iltapalaa ja teetä.
'
Siunausta!
 
Ps. "Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulunkäymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät: ja he tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa" (Apost. teot 4:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti