20210102

2.1.2021.

Oletko jo joutunut kirjoittamaan uutta vuosilukua? Menikö oikein? Ei minullakaan kuitenkaan ollut eilen vanhaa kalenteria käytössäni, vaikka kirjoitin vuosiluvuksi 2012. Timo laittoi äitsyn älykkääseen epäilyn, että se taisi olla kompa. Otappa siitä sitten selvää. Kerron totuuden: Ei ollut kompa, vaan oli vahinko. Sattuuhan sitä, vanhalle. Elikkä: kirjoitin tänään vasta uuden vuosiluvun, vaikka eiliten koetin toisin väittääkin.

1.7 pakkasella nousun aikaan. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä. Valmistauduin lähtemään elokuvan kuvauksiin, jonne minutkin oli tälle päivälle kutsuttu. 

10:ksi oli sovittu homma Lauttamäkeen. Taisi oll kymmenkunta henkeä eri tehtävissä. Takalon Martin ohjaama elokuiva Pelkosenniemen kuuluisasta taistelusta ja tapahtumista siihen liittyen. Martti on rohkaiseva ohjaaja - ei minunkaan tarvinnut jännittää osassani. Eihän sitä "pitkiä pätkiä" kerralla kuvauksissa eteenpäin pääse. Tänään oli vuorossa yksi asia elokuvaan liittyen.

14 jälkeen taisin olla kotona takaisin. Ruokaa ja kahvia. M-L kävi kaupassa.

Seurattiin TV7:sta Loimaan uusivuosi-tapahtuman tilaisuuksia useampia . 13 alkaneesta loppuosaa, klo 16 melkein kokonaan ja klo 19 kokonaan. Hyvä tapahtuma. Voimakkaita tilaisuuksia. Hyvät ylistysryhmät koko tapahtumassa. Paljon henkilöitä ylistystanssijoina. Pukuihin oli panostettu. Aivan ihmettelin sitä - positiivisesti - että ylistystanssi oli niin "voimakkaassa roolissa" tapahtumassa. Profeetallista henkeä ja rohkeaa julistusta. 

Iltapalaa söimme tilaisuuksien välissä. Tulenkin ennätin laittaa takkaan ja käydä saunassa.

Katsoimme Paradisen pappi elokuvan TV7:sta M-L:n kanssa. On kyllä koskettava. Aikaisemminkin olen sen katsonut, M-L ei ollut.

Siunausta!

Ps. "Armo olkoon kaikkien teidän kanssanne" (Hebr. 13:25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti