20210101

31.12.2020.

 Jumalan Siunaamaa Vuotta 2021 kaikille tämän lukeville ja heidän läheisilleen!

Monenmoisia asioita oli ihmisten elämässä tänäkin vuonna, jonka viimeiseen päivään tämäkin lyhyt "päiväkirjaisen osa" kuuluu. Niinhän se on aina - jokaisena vuotena - todettava. Korona-bandemia väritti tätä vuotta. Hengellistä herätystä ei ole vielä tullut kansamme kohdalle. Sitä rukoilemme ja sitä kansamme tarvitsee - kyllä kaikki muutkin kansat. 

1.4 astetta oli lämpimän puolella kun nousimme. Taivas oli harmaa - kuten on ollut pitkään. Ohuen kerroksen oli antanut taas lunta.

Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Korinttolaiskirjettä.

Seurasin klo 12 alkneen - ja tunnin kestäneen - Suomi rukoilee-ohjelman, Patmos Radiosta.

Kirjoitin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman Rintamapostin 51. Lähettelin sen s-postilla niille "rintamalaisille", joille se menee "sitä tietä."

Ruokaa ja kahvia.

Kävin monistamassa Rantalan Jussin kanssa Rintamaposteja niitä varten, joille se menee postin kautta. Kiitos Jussille! Paluumatkalla tiputin muutaman niistä jo lähellä oleviin "rintamalaisten" postilaatikoihin. Sateli lunta.

Laitoin takkaan tulen.

Seurasimme Dosentti-ohjelmassa Suvi Ahosen - Saarijärveltä - haastattelua.

Kävin saunassa - pitäähän ne vanhan vuoden pölyt pestä pois.

Seurasimme Loimaan uusivuosi-tilaisuutta TV7:sta. Alkoi klo 19. Samalla tuli oteltua iltapalaa.
Samalla laittelin Rintamaposteja kuoriin.

Lasten "perreistä" tuli kuvia hyvistä Uudenvuoden aaton suuhunpantavista. Tero oli "huumormiehenä" laittanut kuvan yhdestä pöydän keskellä olevasta tyhjästä kahvikupista. meillä syötiin lämpimiä voileipiä - päällä "Teroilta" joululahjaksi saatua ilmakuivattua lihaa ja juustoa.

Uutisia tuli seurattua, mm.

Klo 22 alkoi taas tilaisuus Loimaan uusivuosi-tapahtumasta. Kesti 00.30 asti. Tilaisuudet jatkuvat huomenna ainakin.

Tänään tuli kuva Denikseltä uudesta laavusta, jonka pystyttivät nuotiopaikan ylle. Tulet paloivat jo sisällä. Mukavahan siellä on sitten tulistella.

Hiihtokuvankin saimme. Milena siinä hiihteli otsalamppu päässä. Olivat tehneet pellolle ladun. Meillekin tuli kutsu tulla sinne hiihtämään.

Laitampa tähänkin tuon viimeisimmän Rintamapostin:


Siunausta!

Uudenvuoden rukous:

Ps. "Oi Herra, auta, oi Herra, anna menestys!" (Ps. 118:25)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti