20210810

10.8.2021.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut, täältä meiltä, Krookin Laurille! 

23.2 astetta lämmintä ylösnousun aikaan - joka ei tapahtunut aikaisin -auringon puolella. Pilvistä. Tuuleskeli.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. Luin siellä myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Kävin kylällä asioilla, mm. kaupassa.

Kun tulin kotiin, olivat Timo, Pia, Milena ja Minja tulleet asuntoautoreissustaan meille. Olivat siivoilemassa autoa. Reissu oli mennyt hyvin. niin kuin mekin aina sieltä saimme mukavia kuvatervehdyksiä "perekunnan vatsappiin."

Joimme yhdessä kahvia ja ottelimme M-L:n juuri paistamia hyviä tarjoiluja - taisivat olla myös vähän niin kuin eilen olleen M-L:n syntymäpäivän johdosta nautittuja. Emiliakin oli meillä pienempien serkkujen seurana. Terhi-Marja tuli töistä myös meille. Satoi aivan kaatamalla ja rakeitakin tuli. Ukkonen jyrähteli.

Kun "omat" lähtivät - Helmi-koirakin meiltä hoidosta - niin menin lenkille. Tein 1 h 4o min maantiekävelylenkin. Suurin osa siitä oli mäkikävelyä, johon varovasti totuttelen. Uuraistentieltä kävelin Kokkolan tiellä 2 kertaa edestakaisin, eli Kirjapainonmäen molemmat puolet 2 kertaa ylös ja alas. Sataa tihkutteli suurimman osan matkasta.

Denis ja Terhi-Marja toivat asuntoauton - joka on meille yhteinen - pihaamme, odottelemaan seuraavaa lähtöä - joka voi olla piankin, jHs.

Ruokaa.

Kävin saunassa. Ilmakin selkeni "jonniivverran."

Luin hetken kirjaa, että sain sen loppuun. Seurailin uutisia.

Siunausta!

Ps. Ps. "Opeta minua tekemään sitä, mikä sinulle kelpaa, sillä sinä olet minun Jumalani. Sinun hyvä Henkesi johdattakoon minua tasaista maata" (Ps. 143:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti