20210808

8.8.2021.

Sunnuntai. 17.1 astetta lämmintä nousun aikaan, kun myöhään nousimme. Harmaataivas. Tihkutteli vettä. Helmi-koira oli kolmas heräilijä meillä tänäänkin.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella  Siellä luin myös Psalmien kirjaa ja rukoilin.

Kävin 1 h 55 min. kävelylenkillä. Maantietä pitkin tänäänkin. Lenkkiin kuului 2 kertaa Uuraisten tien ja Kokkolan tien väli edestakaisin: Kirjapainonmäki ylös ja toista kuvetta alas. Sama ylös ja toista kuvetta alas Uuraisten tielle. Sama vielä toisen kerran.

Ollessani paluumatkalla tapasin Danielin, joka oli tulossa meille ulkoiluttamaan Helmi-koiraa. M-L tulikin Helmin kanssa vastaan, joten Danielin ei tarvinnut tällä kertaa lähteä.

Ruokaa ja kahvia.

Seurailin miesten maratonia Tokion olympialaisista, jotka loppuivat tänään.

17:ksi menimme M-L:n kanssa Runebergin puistoon, jossa alkoi silloin seurakuntamme järjestämä lastentapahtuma. Haimme Salmen mukaan. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel olivat mukana näytelmässä - monen muun kanssa. Klo 18 alkoi Jumalanpalvelus samassa paikassa. Tarjolla oli myös makkaroita ja kahvia. Alkoi sataa tihkuttamaan juuri kun tilaisuus loppui

Tulimme kaupan kautta kotiin, jossa helmi-koira meitä odotteli.

Seurailin uutisia. Samalla iltapalaa ja teetä.

Tänään olemme saaneet mukavia kuvia Timon, Pian, Milenan ja Minjan lomareissulta. Eilen tuli kuvia myös. Yhdessä niistä oli Daniel ajelemassa "kumimoottoriveneellä."

Siunausta!

Ps. "Halleluja! Ylistäkää Herran nimeä. Ylistäkää, te Herran palvelijat" (Ps. 135:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti