20210828

28.8.2021.

Lauantaissa mennään. Me - M-L ja minä - heräilimme siihen Kolarin kohdalla S-Marketin pihan laidalla, nelostien varressa, klo 7.30. Otimme siitä ensi töiksemme polttoainetta lisää tankkiin ja ajoimme jonkin matkaa etelään päin, P-paikalle syömään aamupalaa ja juomaan kahvia. 7 astetta lämmintä. Luin Apostolien tekoja. M-L luki omasta paikastaan. Hän luki myös kohdan tälle päivälle Virtoja erämaassa-kirjasta. Rukoilimme. Aurinko paistoi.

Klo 9 jatkoimme matkaa alaspäin. Pysähdyimme Tornion ABC:llä, jossa joimme kahvit autossa - ja käytimme WC-palveluita talon puolesta.

Terolta ja Marilta tuli kuva Repovedeltä, jossa ovat retkeilemässä - tänään on Suomen luonnon päivä. Se on suuri Jumalan lahja meille.

N. klo 12 maissa matkamme jatkui. Pysähdyimme alle 30 km Oulun yläpuolelle, Haarakankaan levähdyspaikalle, laittamaan ruokaa, syömään ja juomaan kahvia. Riisiä ja kanaa pistelimme suihimme. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Matka jatkui klo 14.30.

Timo, Pia, Milena ja Minja olivat Höytiän kodalla retkellä. Sieltä tuli mukavia kuvia.

Otimme polttoainetta Pyhäjärven ABC:ltä.

Klo 18 maissa olimme kotipihassa, Saarijärvellä.

Pakastimeen ja jääkaappiin laitettavat tavarat kannoimme sisälle ja vähän muutakin, mutta myöhemmin loput, ynnä siivoukset. Matkakilometrejä meille kertyi 3068.

Saunankiukaan napsautin päälle heti tultuamme. Kävin saunassa. Takapihalla oli mukava vilvuutella. Siellä ollessani huomasin, että takapihan oven lukkoa oli käsitelty. Siinä ollut yksi osa oli maassa ja se oli poikki ja vääntynyt. Ainakin oli joku yrittänyt päästä sisälle. Vielä emme ole huomanneet mitään kadonneen.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin koosteita Kalevan kisoista.

Kotona jälleen. Kiitämme Jumalaa koko matkasta ja varjeluksesta! Myöskin kotimme varjeluksesta!

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti