20211201

1.12.2021.

Niin vain saapui jälleen Joulukuu - ja pian seisoo permannolla joulupuu.

Tänään on Oskarin nimipäivä. Meidänkin perhekunnasta Oskari löytyy, joten sydämelliset onnittelut - vielä tässäkin - vaarilta ja mummilta "sissirukkia" suorittavalle, toiseksi vanhimmalle lastenlapsellemme, Aaro, Oskarille!

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut - vielä tässäkin - Tanja Suomalaiselle! 

Keskiviikko. Pitkäksi meni sängystä nousu tänään. Silloin oli 8.9 astetta pakkasta ja aurinkokin paistoi. Tuikkuja palamaan.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin 2. Timoteuskirjettä. Rukousta.

Sen verran tuli "nokkaa pistettyä" ulkoilmaan tänään, että harjasin lumet portaiden etupuolelta - lunta oli näet tullut jonkin verran. "Jouluisen tuntuisesti" sitä silloinkin taivaalta leijaili. Kävin myös hakemassa postin - autolla. Autolla siksi kun Sampo pitää hakea tuolta vähän kauempaa yhteislaatikosta. Puitakin kolusin liiteristä.

Laitoin tulen takkaan loimottelemaan.

Ruokaa ja kahvia.

Laittelin osoitteita Rintamaposti-kuoriin. Josko ne saisi huomenna postiin lähtemään "rintamalaisille." Eiliten jo menivät s-postilla saaville.

Lueskelin vähän kirjaa.

M-L:ssa ollut "karvan verran" lämpöä tänään. Minulla viimeinen päivä menossa, jolloin ei pitäisi olla enää oireita koronasta. Eikä ole ollutkaan. 

Eilen kuulimme, että myös Emiliassa ja Danielissa on todettu Korona. Eli yhteensä yhdeksässä meijjän "perekuntalaisessa" se nyt sitten on, tai on ollut. Kuitenkin hyvin samoihin aikoihin. Emme tiettävästi ole olleet tartuttelemassa tautia muihin. Osa meistä on jo tervehtynyt: Timo ja Terhi-marja ovat jo päässeet töihin ja Milena kouluun. Minäkin kuulun jo "siihen sarjaan." Kiitämme Herraa, joka on auttanut ja auttaa!

Iltapalaa ja kahvia.

Seurailin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti