20211229

29.12.21.

Sydämelliset onnittelumme - vielä tässäkin - huipputyypille, lapsenlapsellemme, Emilialle, täyttäessäsi tänään 16 vuotta! Synttäreitä juhlimme jo Maanantaina.

Keskiviikko. 4.7 astetta ylösnousun aikaan - joka ei tapahtunut aikaisin. Taivas oli harmaa. Puut lumisia. Oikein mukava atmosfääri ulkona - no, oli se sisälläkin. Kuusenkynttilät, ynnä muut valot ja kynttilät loistivat ja loivat mukavaa tunnelmaa - ja tietenkin rauhaisa elo oman vaimon kanssa. Se on nykyään hyvä painotus esim. tuo "oman vaimon". Ja onhan se kaiken lisäksi Rauhan päiväkin.

Aamupalaa ja kahvia. 

Luin 2. Johanneksen kirjettä. Rukousta.

Terhi-Marja ja Emilia kävivät hakemassa meiltä kaljaa. Ei kenenkään pidä kauhistella, ett... Se oli jouluksi tehtyä kotikaljaa, jota meillä oli sekä tavallisen sokerin, että karppisokerin kanssa tehtyä. Meille jäi vielä sitä karppisellaista. Myös glögiä oli liikaa, joten sitäkin meni tyttären perreelle.

Mitäpäs sitten? No, piti siirtää kuntopyörä toiseen huoneeseen, tietokoneen eteen. Alkoi nimittäin mc-hiihdot, Sveitsissä. On menossa Touri. Samalla kun katselin kisoja, poljeskelin 1 h 10 min. kuntopyörää. Että sellainen penkkiurheilija. Ja Kepahan sieltä otti voiton - Kerttu Niskanen.

Ruokaa ja kahvia. Jouluisia ruokia piisaa.

Jatkoin kisojen katselua. Voiton miesten kisassa otti Kepan velimies, Iivo Niskanen. Sattui mukavasti, että sisarukset vetivät pitemmän korren.

Laitoin takkaan tulen. Luomaan lämpöä, mutta myöskin loimotuksellaan mukavaa tunnelmaa. 

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Avoimen taivaan alla -keskusteluiltaan. 10 henkeä - 6 miestä ja 4 naista. Miehet olivat omassa ryhmässään ja naiset omassaan.

Kotona iltapalaa.

Seurasin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Onnellinen se ihminen, joka aina on aralla tunnolla; mutta joka sydämensä paaduttaa, se onnettomuuteen lankeaa" (Snl. 28:14).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti