20211223

22.12.2021.

 Hyvän Joulun toivotukset kaikille "blogisen" lukijoille ja heidän perhekunnilleen tulevat tässä:

Elämme Keskiviikossa. Huomasitko jo päivän pidentyneen tänään? Olihan eilen se Talvipäivänseisaus. Klo 7 oli 12.1 astetta pakkasta.

Mukava oli tänä aamuna ensitöikseen sytytellä kuuseen kynttilät, sekä muut jouluiset valot loistelemaan.

Aamupalaa ja kahvia. 

Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Tänään heillä oli vain todistusten jako, joka kesti puolisen tuntia. Odottelin sen aikaa parkkipaikalla. Kotimatkalla molemmat kertoilivat todistustensa numeroita - jotka olivat ihan mukiinmenevät.

Kävin kotimatkalla hakemassa Sampo-lehden tuolta yhteislaatikosta. Kun sitä kotona kahvimukin äärellä lueskelin, niin oli kyllä melkoinen yllätys edessä, kun avasin aukeaman, jolla on sivut 10 ja 11. Siiunä oli nimittäin kahden sivun juttu, jossa molempien sivujen yläreunassa oli teksti: Hyvää sanomaa. Sitten iso otsikko: Tehtävä kaltereiden takana. Alaotsikkona: Vapaaehtoistyö: Vesa Rautasaari on entinen linnankundi, joka tuli uskoon ja kiertää nyt vankiloissa Kristuksen lähettiläänä yhdessä Alpo Toivion kanssa. Jutun yhteydessä oli valokuva - yli yhden sivun kokoinen - mainituista uskovista miehistä. Haastattelun on tehnyt Anne Mietala.

Minä ainakin haluan antaa oikein sydämelliset kiitokset toimittajalle! Oli erinomainen juttu! Kiitokset tietenkin Sampo-lehdelle, että tämänkaltainen juttu on lehdessä! (Sampo, 22.12.2021).

M-L meni viemään Emilian hammaslääkäriin 10.15:ksi. Samalla kävi kauppa-asioilla. Luin 1. Pietarin kirjettä. Rukousta.

Kävin parissa paikassa viemässä joulupaketin yksineläville ihmisille, sekä joulutervehdyksen vielä yhteen paikkaan. Nämä asiat olivat sydämelläni tänään erityisesti.

Ruokaa - hyviä paistettuja muikkuja - ja kahvia.

Laitoin joulutervehdyksemme fb:ssä. Eilen oli RV-lehdessä joulutervehdyksemme. S-postillakin lähettelen.

Sytyttelin tulen takkaan.

Kävin "fillariajelulla" - eli poljin kuntopyörää 45 min. Samalla luin kirjaa.

Kävin saunassa.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 3 henkeä.

Iltapalaa ja kahvia. Mukava oli ruisleipäviipaleisiin hangata hyvänmakuista kinkunrasvaa - sillä M-L paistoi tänään kinkun. Oli hyvät tuoksut huushollissa.

Tänään tuli "mukavanveikeä" kuva, jossa olivat Milka, Miro, Milena ja Minja - sisarukset. Varmasti olivat "pienet tytöt", Milena ja Minja mielissään, kun isosisko, Milka, ja isoveli, Miro, olivat tulleet jouluksi kotiin.

Seurasin uutisia, sekä katselin uutta - hyvää - ohjelmaa TV7:sta: Avaimena rukous.

Siunausta!

Ps. "Joka vaeltaa oikein, se pelkää Herraa, mutta jonka tiet ovat väärät, se hänet katsoo ylen" (Snl. 14:2).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti