20211205

5.12.2021.

Sunnuntai. 2. Adventti.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Filemonin kirjettä. 

Seurasin mc-hiihtoja Lillehammerista.

Katselin ja kuuntelin Saarijärven helluntaiseurakunnan Ehtoollisjuhlaa you tuben kautta. Paikanpäällekin olisin voinut mennä - ei ole enää korona esteenä - mutta en mennyt kun M-L:kaan ei vielä mennyt. Hänelläkään ei ole enää oireita.

Emilia kävi kävellen meillä. Toi juuri saatua kalaa, Kuhaa. Denis pyytänyt. Kiitos!

Hain puita liiteristä ja laitoin tulen takkaan. Parinkymmenen asteen pakkanen.

Ruokaa ja kahvia.

Rukousta.

Kävin viepäsemässä pari akkua lämpimämpään paikkaan talvenajaksi: Deiksen ulkorakennukseen. Niitä akkuja käytämme aurinkopaneelisysteemissä saaressa.

Seurasimme M-L:n kanssa Sydänkarjalan Rukouskonferenssia, Kiteeltä. Hyvä, että on tuollaisia tapahtumia maassamme! TV7:sta voi seurata huomennakin sieltä suorana tulevia tilaisuuksia. Suosittelen!

Iltapalaa ja kahvia/teetä.

Seurasin uutisia.

Aattoa vietämme, sillä huomenna on Suomen Itsenäisyyspäivä. Osaammeko(han) antaa itsenäisyydellemme sille kuuluvaa arvoa? Se on kallis Jumalan lahja. Olemmeko(han) ajatelleet miksi maamme on itsenäinen? Ja sitä, onko sillä jokin tarkoitus?

Huomenna klo 21 tulee Alfatv:sta Martti Takalon ohjaama ja käsikirjoittama elokuva: Pelkosenniemi 1939 - unohdettu taistelu. Elokuva on koskettava. Se on tehty vapaaehtoisvoimin. Minullakin on siinä "pieni rooli" - ja monella muulla tutulla; meidänkin perhekunnasta.

Huomenna alkaa myös seikkailujuoksija Jukka Viljasen "juoksu-urakka" - 1300 km 50 km:n päiväannoksin - läpi hiekkaerämaan.

Meijjän "perekuntalaisia" on M-L:n lisäksi "päässyt kunnialla" koronan läpi - jo aiemmin selviytyneiden lisäksi -  myöskin Pia ja Denis. Eli seitsemän meistä on sen kokenut ja selvinnyt. Kiitämme siitä Jumalaa! Kahdella on vielä karanteeniaika menossa, mutta päättyy pian, nimittäin Emilialla ja Danielilla.

Siunausta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti