20211209

9.12.2021.

Sydämelliset nimipäiväonnittelumme Anne Hyppöselle, Anne Hokkaselle, Anne Lähteiselle ja Anne Karppaselle!

Torstaita. Siihen noustessa 22.7 astetta - tuossa klo 7.10.

Aamupalaa ja kahvi

Kävin viemässä Emilian kouluun 8:ksi.

Luin Hebrealaiskirjettä.

Painuin vielä ns. loikoilemaan.

Tuikut ja jouluvalot "palelemaan." 

Kahvia.

Laitoin takkaan tulen.

Kävin taas hakemassa parilaatikkoa varastosta ja aloin niitä setvimään. Monenlaista sieltä löytyy. Se kun on kuitenkin edessä niiden "setviminen", niin voihan sitä tehdä nytkin. Tietenkin voisi "jättää sikseenkin", mutta jokuhan niitä kuitenkin joutuu setvimään. Lapsille kuuluvat jutut - ja niitä(kin) on paljon - lajittelen ja annan heille. he puolestaan voivat sitten tehdä niillä niin kuin tahtovat - ja onhan siellä paljon mielenkiintoista näytettävää omille lapsilleen. No, se nyt on minun mielestäni.

Ruokaa ja kahvia.

Hain vielä laatikollisen ja setin sen sisältöä. Siinä olikin melkein kaikki minun - ja M-L:kin juttuja. Paperitavaraa. Sieltä kun löytyy aina luettavaa, niin siinäpä aikaa meneekin. Sellaistakin löytyy, josta on joskus matkan varrella aatellut, että missähän se ja sekin on. Mm. tänään löytyi sinikantinen vihko, johon olen liimannut nuorempana - poikasenakin ihan - leikkeleitä "omista saavutuksistani." Vanhasta Ristin Voitto-lehdestä löytyi juttu minusta ja M-L:sta, v. 1978. Yksi leikkele oli M-L:sta, minusta ja Terosta.  Esitimme siinä Korson kirkon alttareilla Joosefia, Mariaa ja Jeesus-lasta. Tero oli syntynyt Marraskuussa ja oli Jeesus-lapsena Joulukuussa. Sellaista - ja vaikka mitä.

Terhi-Marja kävi meillä. Toi "taravia" ja myös kalaa. Kiitos! Annoin hänelle taas "setvimiseni" tuloksena löytyneitä, hänelle annettavia "aarteita."

Iltapalaa ja teetä.

Seurasin uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Mutta hädässänsä he huusivat Herraa, ja hän pelasti heidät heidän ahdistuksestansa" (Ps. 107:19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti