20220510

10.5.2022.

Tänään on Ainon päivä. Jo edesmennyt äitini oli Aino.

Tiistai. 5.2 astetta lämmintä klo 6.20. Sininen taivas. Aurinko paistoi.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Sananlaskujen kirjaa.

Haimme Emilian M-L:n kanssa kyytiin ja veimme hänet Jyväskylään pääsykokeisiin. 8.30:ksi. 

Jatkoimme JKL:stä matkaa kotipitäjääni, Kangasniemelle. Siellä ajelimme kotijärveni rantaan katsomaan joko jäät ovat lähteneet. Olivat. 

10:ksi menimme "kantapaikkaamme", Teboilille syömään. Sieltä "hautuumaalle". Aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Kävimme isäni ja äitini haudalla. Samassa paikassa ovat myös pappani ja mummoni, sekä setäni. Samoin veljeni. Toisen setäni ja hänen vaimonsa haudalla kävimme myös, sekä toisen mummoni ja pappani haudalla. Samassa paikassa on myös tätini haudattuna.

M-L kävi myös kaupassa kirkolla. Sitten ajelimme siskolleni, Synsiölle. Hänen miehensäkin tuli kotiin. Joimme hyvät kahvit.

Näin "tapoimme aikaa" Kangasniemellä. Sieltä ajoimme Jyväskylään ottamaan Emilian pääsykokeistaan kyytiin ja "posottelimme" Saarijärvelle. Emilian vietyämme kotiin, ennätimme olla hetken kotona - sen verran, että vähän kahvia ryyppäsimme.

18:ksi menimme Peltokylälle Häkkilän - Peltokylän - Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin kokoontumiseen, Aholan Timolle ja Soilelle. Timo johteli. Minulla oli myös Sanan osuus, johon kaikki saattoivat osallistua. Puheenvuoroja. Laulua. Rukousta. Aluksi meille tarjottiin kahvit monenlaisten herkkujen kera. 13 henkeä oli paikalla.

Olisimmeko 21 maissa olleet kotona.

Iltapalaa ja teetä.

Seurailin uutiset - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Hevonen on varustettu taistelun päiväksi, mutta voitto on Herran hallussa" (Snl. 21:31)..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti