20220521

21.5.2022.

Lauantai. 13.4 astetta ylösnousussa. Auringon puolella. Sininen taivas.

Rukousta. Luin Korkea veisua.

Pian 10 jälkeen olimme M-L:n kanssa One Way-seurakunnan kokoontumistiloilla. Siellä alkoi Jumala on turvamme. SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen Rukous- ja paastolauantai klo 11, joka oli ilmoitettu kestämään max. klo 14:n

Johtelin tilaisuuden. Rukousaiheina oli erityisesti Ukraina/Venäjä, Israel, Eurooppa, Suomi, "Se löytyi"-yhteiskristillinen, valtakunnallinen mediamissio, joka toteutuu ensi syksynä. Matti lehtomäki lausui tervetulosanat, Sanan pohjalta, One Way-seurakunnan puolesta, koska kokoonnuimme sen rukoushuoneessa. Musiikkivastuisiin lupautuneet henkilöt olivat estyneet tulemasta tilaisuuteen - mm. sairauden takia - mutta saimme tilalle Jussi Rautasen, joka johteli ja säesteli yhteislaulut. Lyhyet puheet pitivät tilaisuuden aikana Marjo Autio ja Jussi Rautanen. Puheet olivat koskettavia ja rikassisältöisiä. Rukoilimme. Yhdyimme myös videolta tulleeseen, laulettuun, presidentti Kyösti Kallion rukoukseen. Paikalle oli tullut 14 henkeä, neljästä Saarijärvellä olevasta seurakunnasta. Iloitsin tilaisuudesta. Sen järjesti Häkkilän - Peltokylän - Kohmun yhteiskristillinen rukouspiiri. Lopetimme himpun jälkeen 13.30, että ne, jotka menevät Vapaakirkkoon klo 14:ksi Israel-tilaisuuteen, hyvin ennättävät.

Joimme M-L:n kanssa kahvit autossa ja söimme jätskitötteröt autossa jäätelökioskin vieressä. Sitten menimme Vapaakirkkoon tilaisuuksiin - kaksi peräkkäin - jossa oli puhumassa raamatun opettaja, Baruch Korman, Israelista. Hänen ohjelmansa on myös viikoittain TV7:ssa. Syvällistä, alkukieliuin - hebrea ja kreikka - pohjautuvaa opetusta.

Kotimatkalla ostimme pizzan, jota iltapalaksi söimme.

Kaunis, aurinkoinen ilta.

Seurasimme uutisia.

Siunausta!

Ps. "Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on kristuksessa Jeesuksessa" (Room. 3:23-24). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti