20220515

15.5.2022.

Sunnuntai. Pilviseen aamuun nousin Kylpylä-Hotelli Rauhalahdessa, Kuopiossa. Menossa on - ja se on syy, miksi olen Kuopiossa - 1978 valmistuneen Sosiaali- ja nuorisotyön kurssin kokoontuminen.

Aamupalalla hotellin ruokasalissa.

10:ksi menimme messuun, yli 3 km päässä olevaan, Kallaveden kirkkoon. Olihan se mielenkiintoinen kokemus käydä pitkästä aikaa lut. seurakunnan messussa. En osallistunut ehtoolliseen - mutta syynä ei ollut ylenkatseellisuus, vaan muut asiat. Eipä minulla ole varaa katsoa ylen tällaisia(kaan) asioita. Messun jälkeen joimme kirkkokahvit, jotka seurakunta tarjosi.

Sittenpä vaan autonnokka kotia kohti. Satoi vettä. Keski-Suomeen tultuamme oli kuivat tiet. Sanoin monikossa siksi, että yksi kurssikokoontumiseemme osallistunut ihminen tuli kyydissäni Palokkaan, Jyväskylään. Ennen kotia pisaroi vettä.

M-L oli juuri tullut kotiin oman seurakunnan tilaisuudesta. 

Ruokaa ja kahvia.

Laitoin tulen takkaan.

Lueskelin kirjaa.

Seurattiin "Herätyskeskuksen tiimin" vierailua Lahden Kääntöpiiri-seurakuntaan. Timo ja Piakin olivat siellä vastuissa. Timo vastaamassa ylistyksestä Puustellin Ninan ja hänen tyttärensä kanssa. Taltiointi tuosta tilaisuudesta löytyy mm. minun fasebook-seinältäni: Jouko Kalervo Kuusjärvi

Uutisetkin piti seurata.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Onnellinen se ihminen, joka aina on aralla tunnolla; mutta joka sydämensä paaduttaa, se onnettomuuteen lankeaa" (Snl. 28:14).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti