20220524

24.5.2022.

Tiistai. 22.4 astetta noustessani. Auringon puolella. Sininen taivas.

M-L vei Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia takapihan puolella. 

Luin Jesajan kirjaa takapihalla. Rukousta.

Kahvia.

Kävin kävelylenkillä Summassaaren auringossa. Lenkkiin kuului 10 x 153 kuntoporrasta ylös. Alamäessä verryttely-juoksuhissuttelua. Ja järvi sädehti timanteissa. M-L kävi myös pyörälenkillä.

Ruokaa ja kahvia takapihalla.

M-L haki Danielin ja Emilian koulusta kotiin.

Lueskelin kirjaa.

17:ksi ajelimme M-L:n kanssa Pyhä-Häkin kansallispuiston parkkipaikalle. Oli sovittu Häkkilän - Peltokylän - Kohmun yhteiskristillisen rukouspiirin retki Kotajärvelle. Meitä tuli paikalle neljä - eli me ja Lehtomäen Matti ja Tuula. Sää oli hieno. Matkaa edestakaisin 3.2 km. Paistelimme makkaraa, keittelimme ja joimme kahvia. jutustelimme ja rukoilimme yhdessä.

Kotonakin vielä vähän iltapalaa.

Seurasimme uutisia - myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha, ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte. Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan" (Kol. 3:5-10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti