20220512

12.5.2022.

SUOMI, MITÄ SINÄ KYLVÄT, SITÄ MYÖS NIITÄT 

"Älkää eksykö, Jumala ei salli itseänsä pilkata; sillä mitä ihminen kylvää, sitä hän myös niittää. Joka lihaansa kylvää, se lihasta turmeluksen niittää; mutta joka Henkeen kylvää, sitä hän myös niittää" (Gal. 6:7-8).

Suomi kansakuntana on luisumassa koko ajan alaspäin. Meitä ei auta yhtään se, että niin tapahtuu monien muidenkin kansakuntien kohdalla. Useat räikeästi Jumalan Sanan vastaiset lait - ja lisää on suunnitteilla - ovat Kaikkivaltiaan Jumalan pilkkaamista ja Raamatun sanan maahan polkemista. Tämä kylvö tuottaa maallemme ja kansallemme niiton, joka ei tuo meille siunausta, vaan kirousta.

Rakkaudessaan ja pitkämielisyydessään Jumala kutsuu kansaamme parannukseen; tunnustamaan esivaltamme tasolla - ja koko kansana - sen, että olemme pitäneet Hänet halpana ja toimineet räikeästi Hänen pyhää Sanaansa vastaan, ja näin tehneet syntiä. Emme ole toimineet vanhurskaasti, vaan jumalattomasti.

Parannuksen tekeminen tarkoittaa synnin tunnustamista ja sen hylkäämistä. Hylkääminen tarkoittaa, että synnilliset, Sanan vastaiset, asiat, korvataan Sanan mukaisilla asioilla.

Jos kansakuntana olemme kovakorvaisia ja taipumattomia parannuksen tekemiseen, kansaamme kohtaavat Jumalan tuomiot. Se on Hänen vastauksensa siihen, mitä olemme kylväneet. Siihen niittoon olemme itse syypäät.

Vielä Jumala kutsuu meitä kansakuntana yhteyteensä. Näköpiirissämme ei ole mitään muuta tietä kuin kääntyminen Jumalan puoleen. Anteeksiantamus on mahdollista vain Jeesuksen ristillä tapahtuneen sovitustyön kautta. Vain Jeesuksen veri voi puhdistaa kansamme jäsenet - esivallastamme alkaen - kaikesta synnistä.

11.5.2022.

________________________________

Sydämelliset onnittelumme, vielä tässäkin, Markku Huttuselle, M-L:n veljelle, Haminan Pyhältöön, tänään olevan 70 v-päivän johdosta! Samoin Lauri Krookille, Saarijärvelle, tänään olevan syntymäpäivän johdosta!

Torstaissa tallustellaan. 9.0 astetta lämmintä silloin kun nousin. Harmaa taivas. Kosteutta oli tullut taivaalta.

M-L kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi.

M-L leipoi tänään monenlaista herkullista suuhunpantavaa.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Sananlaskujen kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

Kävin kylällä kauppa-asioilla. Samalla toin 14 Danielin ja Emilian koulusta kotiin.

Ruokaa ja kahvia.

Ajelin Summassaareen lenkille. Daniel oli menossa naapurinpojan kanssa kalaan. Tein kävelylenkin, johon sisältyi kuntoportaat ylös 10 x 143 = 1430 porrasta. Lenkin aikana alkoi sataa. Aikaisemminkin päivällä satoi.

Kahvia.

Lueskelin kirjaa.

Iltapalaa ja teetä.

Seurasimme uutisia - minä myös Israelista.

Siunausta!

Ps. "Pelasta nee, joita kuolemaan viedään, pysäytä ne, jotka surmapaikalle hoippuvat" (Snl. 24:11). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti