20220506

6.5.2022.

Perjantai. 16.4 astetta lämmintä auringon puolella silloin kun nousin. Sininen taivas. 

M-L kävi viemässä Emilian kouluun 8:ksi.

Aamupalaa ja kahvia.

Luin Sananlaskujen kirjaa. Rukousta.

Kahvia.

"Restauroin" neljä linnunpönttöä. Olin joitakin vuosia sitten tehnyt kokeeksi sellaisen kerrostalopöntön, jossa oli asunto kuudelle "perheelle." Tein nyt siitä kuusi pönttöä. Kyllä siinä kerrostalossakin oli ainakin kolmessa kerroksessa ollut pesä. Eiliten jo siitä kaksi pönttöä tein. Meillä on nyt tässä pihapiirissämme 18 pönttöä. Siitäpä sopii lintusten valita. Tietenkin olisi pitänyt tämä pönttöprojekti aikaisemmin tehdä, mutta parempi myöhään... Aurinko se kyllä paistoi. Olikohan se kevään lämpimin päivä.

Ruokaa ja kahvia.

M-L on tänäänkin leiponut. Taitaa olla lähetyskahvit ensi sunnuntaina helluntairukoushuoneen alakerrassa kokouksen jälkeen. Sinne!

Kävin Summassaaressa kävelylenkillä. Siihen sisältyi 10 x 154 =1540 portaan kuntoportaat ylös. Järvi kimalteli auringossa. Jäät olivat aika mustia ja koko ajan vähenemään päin. Kuntoportaissa saa säädellä sitä, haluaako jalat veteläksi ja palkeet puuskuttaviksi. Jos et ole käynyt, niin käyppä varsin kokeilemassa! Muutenkin hienot lenkkipolut. Ellet ole käynyt Haikankäressä, niin sekin elämys kannattais kokea. On hieno pitkä niemi. Polku kulkee ylhäällä. Molemmilla puolilla järvi. Tapasin kalamiehenkin matkalla: Daniel oli kalassa.

Lueskelin kirjaa.

M-L meni seurakuntamme järjestämään Naisteniltaan Majakalle.

Iltapalaa.

Seurailin uutisia.

Siunausta!

Ps. "Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi" (Snl- 3:5).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti