20170718

17.7.

Maanantai. 17 lämmintä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin 2. Tessalonikalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Rukouksen jälkeen menimme halkomaan ennen Venäjän matkaa sahaamiani puita. Marja-Leenakin halkoi kirveellä. Hän myös nakkeli halotut puut metalliverkkokehikon sisään. Se verkko on nyt kolmas. Timo oli tuonut Komin matkani aikana pari verkkoa lisää kotoaan. Oli myös laittanut yhden niistä pystyyn käydessään meillä. Ennen 14 lopettelimme halkomisen kun alkoi sade. Saimme sen kolmanne "siilon" täyteen ja peitettyä ennen sadetta.

Kävimme kylällä Halpa-Hallissa syömässä. M-L kävi myös tapaamassa yhtä ihmistä.

Palailtuamme kylältä aloin järjestellä seuraavaa nuotioiltaa - sadeilmalla olikin hyvä siihen ryhtyä. NUOTIOILTA on su. 23.7.2017. klo 18. Matilaisten pihapiirissä, Riekontie 69. (Kolkanlahdesta Kuoppalantietä, josta Muittarintietä n. 3.3 km, josta Riekontietä n. 0.7 km). Tervetuloa mukaan! Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita!

Kävin 10 km rauhallisella kävelylenkillä urheilukentällä - satoi vähän ja kovemmin, välillä ei satanut. 18 lämmintä mennessäni. Mukava lenkkisää. 

Kävin samalla reissulla kaupassa, sekä mittailemassa välimatkoja nuotioilta-paikalle - sinne voi olla helpompi osata. Kaikilla kun ei ole tuota "namikaattoria". Palatessa satoi oikein kunnolla. 21 jälkeen olin kotona. Söin iltapalaa ja join teetä. M-L neuloi sukkaa.

Tein alla olevan nuotioiltakutsun/julisteen. Lähetinkin sitä. Kirjoittelin myös Saarijärven kylien kutsu -infon. Siinä on yksinkertaista - ei "akateemista" - tietoa edellisestä nuotioillasta ja tulevasta. Lähettelin sitä s-postilla.

Siunausta!

Ps. "Mutta itse rauhan Herra antakoon teille rauhan, aina ja kaikella tavalla. Herra olkoon kaikkien teidän kanssanne" (2. Tess. 3:16).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti