20170718

18.7.

Tänään on yhdellä meidän lapsistamme - kuopuksella - ja hänen vaimollaan hääpäivä. Sydämelliset onnittelumme - Timo ja Pia - 19 v jatkuneesta yhteisestä taipaleesta aviopuolisoina! Herra - avioliiton asettaja - antakoon teille yhteisiä, hyviä ja siunattuja vuosia vielä paljon! Olette siunaus toinen toisellenne, lapsillenne, perhekunnallenne - ja niin monelle muulle. Lisääntyköön vaikutusalanne, laajentukoon alueenne, Herran elopellolla! Mitä meillä olisi, jota Hän ei olisi meille antanut. Mitä meillä olisi, jolla emme voisi palvella Häntä. Herra siunatkoon teitä! Varmastikin hääpäiväkahvit maistuivat - missä lienee juodutkin. Kuitenkin kuvan saimme 19 v "vanhasta" avioparista, kun olitte eräässä isossa kaupungissa - meidän kaupunkiimme verrattuna - menossa niille kahveille. Ihan oli "hyvin säilyneen" näköinen pariskunta. Onnittelevat isä/appi ja äiti/anoppi - 48 v aviossa.

Satoi kovasti herätessäni. 13 lämmintä. Sateen jälkeen alkoi selkenemään - ja kohtahan jo paisteli aurinko.

Aamupalaa ja kahvia. Sanasta luin 1. Timoteuskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä erilaisten asioiden puolesta keittiön pöydän ääressä.

Laitettuani su. 23.7. klo 18 NUOTIOILLASTA ilmoituksen lehteen, menimme M-L:n kanssa rantteelle. Aurinkoista. Ensiksi laitoimme paikoilleen neljännen rautaverkkokehikon, jonka siälle voi heitellä halottuja puita. Sittenpä aloimmekin heilutella kirveitä - M-L:lla vähän lyhytvartisempi kuin minulla. Hän käytteli minun palintokirvestäni, jonka sain palkinnoksi voitettuani sahauskilpailun. Ei mikään "mämmikoura" tämän talon - vuokratalon - emäntä. Ennen 13 tulimme siälle. M-L laittoi ruokaa. Alkoi kovasti satamaan, niin riensimme laittamaan halottujen puiden päälle pressun.

Söimme.

Minulle oli Komin matkan aikana tullut tieto, että tässä kuussa saan kutsun humanitääristä/uskonnollista viisumia varten - "vähän" myöhässä, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Koska sateli, niin torkuin lastenhuoneen sohvalla. M-L neuloi sukkaa.

18-19 välillä kävimme Rantalan Jussin kanssa monistamassa nuotioilta-kutsuja. kiitos Jussille!

19 seurasimme TV7plussan kautta ensimmäistä tilaisuutta tänään alkaneesta Arctic North -konferenssista, Laxjohkasta, Pohjois-Norjasta. Hyvä tilaisuus. Se vain on sanottava, että tuollaisista tilaisuuksista sitä vuolija tykkää - vaan ei kait se kovin paha asia liene😉

Siinä samalla katsellessa ja seuratessa konferenssitilaisuutta, tuli syödyksi iltapalaa ja juoduksi teetä.

Siunausta!

Ps. "Niin myös te, kun olette tehneet kaiken, mitä teidän on käsketty tehdä, sanokaa: Me olemme ansiottomia palvelijoita; olemme tehneet vain sen, minkä olimme velvolliset tekemään" (Luuk. 17:10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti