20170722

22.7.

Lauantai. Tänään haluan osoittaa sydämelliset nimipäiväonnitteluni rakkaimmalle Leenalle - vaimolleni Marja-Leenalle! Onnittelut meiltäpäin myös kaikille muillekin Leenoille - tutuille ja tuntemattomille!

Noustuani hyvissä ajoin harmaaseen aamuun, oli lämmintä 12.5. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin 2. Timoteuskirjettä. Tein vähän evästä - kahvia pulloon ja sellaista.

8.45. lähdimme autollamme ajamaan yhden meiltä kyytiin tulleen kilpakumppanin - eri sarja - kanssa yhden liiton SM-kisoihin. Kilpailut alkoivat klo 12. Osallistuin kuulantyöntöön - sivulaji minulle - sijoitus 3. Koska kilpailut olivat vanhanaikaiset suoritettiin ne vanhanaikaisella kentällä. Niinpä ratakin oli 300 m mittainen ja hiekkapäällysteinen. Kilpakävelymatkakin oli poikkeuksellinen - 1500 m. Osallistuin. Sijoitus 1. Aurinkoinen sää kilpailujen ajan. Palkintojenjaossa oli mitalien lisäksi "lisukkeina" herkullisen näköistä pullaa, sämpylöitä, erilaista leipää. Minäkin sain noita leivonnaisia - tuoreita - "kilotolkulla. Leipomo oli lahjoittanut ilmeisesti ne. Paluumatkalla satoi välillä kovastikin - mutta oli satamattakin. Saarijärvellä ei satanut. 17 lämmintä. Olin 16.15. kotosalla

Söin hyvää kasvissosekeittoa, jonka M-L oli juuri keittänyt. Se maistui hyvälle.

Katselin illan mittaan vähän Kalevan kisoja. Myös Arctic North -konferenssia Laksjohkasta. Erinomainen konferenssi. Kävin myös laittamassa "veden päälle" ja varaajan lämpiämään "Terhien" talolla - olivat tulossa Venäjältä lomareissulta sukulaisten luota. Kävin saunan löylyissäkin. 

21 maissa Terhi-marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat meille. Toivat tuliaisia Venäjältä. Oli mukava tavata pitkästä aikaa. He menivät Venäjälle minun ollessani Komissa.

Tero perheineen on "jossakin" Keski-Euroopan suunnalla - ovat menossa koko perhe Saksaan samaan tapahtumaan kuin olivat vuosi sittenkin, mutyta eri paikkaan. OM:n järjestämä kansainvälinen kristillinen varhaisnuorten tapahtuma. Hieno tapa käyttää lomaa "sillai". Lähtivät matkaan saatuaan talonsa etuseinän vuorauksen uusittua - jälki on hyvännäköinen. Saimme nimittäin kuvia seinästä. 

Siunausta!

Ps. "Muista Jeesusta Kristusta, joka on kuolleista herätetty ja on Daavidin siementä minun evankeliumini mukaan" (2. Tim. 2:8).

Ps. Ps. Tervetuloa NUOTIOILTAAN!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti