20170721

21.7.

Harmaisen aamujen sarja sai jatkoa tänäänkin. 13.5 lämmintä. Sängystä noustessa satoi aikakin lailla. Mutta ei mitään, ei minulla ainakaan ole valittelemista tälläisenkään sään suhteen. Aamupala maistui yhtä hyvälle kuin aurinkoisenakin päivänä - siksikin, kun oli Marja-Leenan tekemää. Eikä kahvissakaan ollut sanomisen sijaa. Luin 2. Timoteuskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Haloskelin jonkin aikaa isoja puita rantteella. Eiliten hain Deniksen painavan lekan niitä varten - kirveellä ja sillä kyllä pöllit halkeavat aika hyvin, vaikkeivat niin haluaisikaan. Hikikin tulee herkemmin. Ihan mukava niitä halkoa. Jostain olen joskus lukenut, että täräyttely tekee hyvää luustolle -mene ja tiedä.

14 maissa lopettelin sen "täräyttelyn" ja tulin syömään. Aurinko paistoi mukavasti ja lämpimästi. Ennätin seurata myös Arctic North -konferenssin tilaisuutta, joka alkoi klo 13. Hyvät tilaisuudet siellä jatkuvat.

M-L:n tultua kylältä kaupasta - josta osti mm. nuotioilta-tarjoiluun tarvikkeita - menin urheilukentälle 5 km kevyelle kävelylenkille. Venyttelin myös. Ei satanut - mutta paluumatkalla satoi kovastikin.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa Karstulaan helluntai-, vapaa- ja lut.seurakunnan järjestämään telttakokoussarjan tilaisuuteen. Suuressa teltassa ne pidettiin. Teemana taisi olla: "Valtava sanoma" - josko oikein muistan "termin". Hyvä, että Karstulassa voidaan pitää yhdessä tuollaisia tilaisuuksia. Timo Närhi oli puhumassa.

Palattuamme kotiin, söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Siunausta!

Ps. "Kärsi vaivaa niinkuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies" (2. Tim. 2:3).






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti