20170719

19.7.

Harmaata. 11-12 lämmintä noustessa. Aamupalaa ja kahvia. Luin 1. Timoteuskirjettä. Rukous. 

Olin halkomassa puita kirveellä puolillepäivin. Satoi enemmän, taikka vähemmän. Isompia pöllejä nyt halottavana - sananmukaisesti. Marja-Leena kävi kylällä kauppa-asioilla.

Söimme.

13 seurasimme jonkinaikaa Arctic North -konferenssia Laxjohkasta. Oli hyvä. Rovasti Heikki Hilvo mm. puhui. Puhui rohkeasti uskoontulosta, kasteesta, Pyhän hengen kasteesta, parantumisesta - on muistettava, että hän on kuitenkin luterilainen rovasti. Siunausta Heikille! Uskon, että hän tarvitsee sitä - ja saa sitä.

Emme voineet katsoa tilaisuutta loppuun - no, arkistosta voi myöhemmin - kun lähdimme 15:ksi ajelemaan Timolle ja Pialle. Mukanaq vähän muistamisia eilisesn hääpäivän - 19 v. - johdosta. Menimme Milenaa hoitamaan - vai liekö hän hoiti meitä - kun Pia ja Milka lähtivät asioille isoon kaupunkiin. Ottivat Timon töistä matkalta mukaan. Miro oli myös kotona. Joimme kahvia ja oleilimme ja hommailimme Milenan kanssa. Satoi aina välillä - kovastikin. Kävi9n 18 jälkeen lenkillä. Kiersin ns. "Matolenkin" - n. 8.1 km. Ei satanut. Milena oli vaari ja minä Milena loppuillasta. 21 jälkeen tulivat isä, äiti ja isosisko kotiin.

Ajelimme Höytiältä kotiin, jossa olimme 22.30 maissa. Söimme iltapalaa. Lämmintä 12.5 - onneksi ulkona.

Siunausta!

Ps. "Vakaamieliselle sinä talletat rauhan, rauhan, sillä hän turvaa sinuun. Turvatkaa Herraan ainiaan, sillä Herra, herra on iankaikkinen kallio" (Jes. 26:3-4).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti