20170720

20.7.

Harmaata - taivaalla, vaan ei sydämessä. 12.5 lämmintä noustessa. Söimme aamupalaa, join kahvia. Luin 2Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, Meidän Herraamme, siit. Timoteuskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Ajelin jakamaan kutsuja sunnuntaina 23.7. klo 18 olevaa nuotioiltaa varten. Samalla myös Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosia. Aurinkokin paistoi. "Sattui" mukavasti poistullessani, että vanha mies talutti pyörää ylämäessä. Tulin häntä vastaan. Pysäytin auton. Mies sai Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen. Hyväntahtoisen tuntuinen mies - sellaistenkin miesten tarvitsee kohdata Jeesus pelastajanaan. Aurinkokin paistoi.
Samalla reissulla kävin ostamassa makkaroita ja hilloja nuotioiltaa varten.


Palattuani kotiin ennätin seurailemaan Arctic North -konferenssia Laksjohkasta. En ihan alusta.

Söimme hyvät ruuat. Kahvia.

Kävimme M-L:n kanssa kylällä kauppa-asioilla.

Seurasimme toista tilaisuutta tälle päivälle Laksjohkan konferenssista.

Kävin urheilukentällä 10 km rayhallisella kävelylenkillä. Koko ajan satoi. Kasteli. Meillä ei ollut satanut sinä aikana yhtään.

Seurasimme klo 19 tilaisuutta netin kautta Arctic North -konferenssista. Tämä konferenssi on vuolijasta/vuolijalle parasta tälle kesälle. Samalla söimme M-L:n tekemää herkkusienikeittoa. Tiputtelimme keittoon ennen lusikoimista paistettuja pekonin paloja. Oli kyllä hyvää!

Tuli ilmoittauduttua yksiin kävelykisoihinkin.

Siunausta!

Ps. "Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa" (1. Tim. 1:12).





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti