20190813

13.8.

Tiistai. Marja-Leena vei aamulla Emilian kouluun. Noustessani oli pilvistä. Lämmintä 15.8 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin tänään rikkimenneen asuntovaunukatoksen päälle uutta pressua. Välillä olin sisällä kun satoi ja sitten taas jatkoin.

Ruokaa ja kahvia.

M-L haki Emilian koulusta. Samalla kävivät tk:ssa ottamassa tikit pois hänen kädestään.

Vein auton Deniksen korjattavaksi heille - iskarienvaihto taakse. Danielkin avusti.

M-L oli paistanut lohipaloja. Leivän kanssa söin. Pannarin kanssa kahvia.

Kävin 7.3 km kävelyllä Tarvaalan suunnassa. Mennessä paistoi aurinko. Kävin Pitkäsellä pyytämässä leipäpalasen kun tuntui, että sokeri oli laskemassa. Liisa teki hyvän lohivoileivän. Jatkoin "Terheille" Ukkonen jyrisi. Aiemminkin päivällä kyllä. Terhi-Marja oli alkamassa paistaa lettuja, joten minäkin sain. Saunakin oli lämmite, joten pääsin hyviin löylyihinkin. Denis oli jo tuonut auton meille korjattuna. Sydämellinen kiitos! Toipa vielä minut kotiinkin saunan jälkeen.

Palattuani kotiin oli M-L lukemassa kirjaa.

Siunausta!

Ps. "Kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman ja tulette olemaan minun todistajani sekä Kerusalemissa, että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka" (Apost, teot 1:8).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti