20190807

7.3.

Tänäänkin "vuolija" nousi ihmisten aikoihin. 12.5 lämmintä silloin. Harmaa taivas. Aamupalaa ja kahvia. Koettelin soitella heti aamusta tk:een - ja lopulta se onnistuikin - ja muuttaa korvien huuhteluaikaa huomiselle, perjantain sijaan. En muistanuit, että perjantaina en ole "mailla enkä halmeilla."

Lääkäri soitti verkokeiden tulokset - kyseessä oli pitkäaikaissokeri. Sanoi olevan kohtuullisella tasolla. Siitä vain alaspäin hinaamaan - minun kommenttini. Kun tulisi katsotuksi, mitä suuhunsa laittaa, niin kyllähän se laskisi. Hiilihydraatteja ei saisi "törsäillä."

Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Menin kantelemaan puita "metalliverkkosiilosta" liiteriin. Aurinko paistoi lämpimästi. M-L meni kylälle kauppa-asioille.

14 kutsui M-L syömään. Hyvät tuoksut leijailivat jo nenääni ollessani puita kantelemassa - tulivat liesituulettimen kautta. Tarjolla oli erittäin hyvää "rasvanpolttokeittoa" - sitä voipi kyllä suositella muillekin valmistettavaksi. maku on hyvä. Päälle kahvit.

Ruuan jälkeen jatkoin vähän aikaa puiden kantelua. 

Kävin 2.4 km kävelylenkillä urheilukentällä. Ei oikein kävely luonnistanut - liekö johtunut kumartelusta puiden kannossa.

Palattuani torkkuilin sohvalla.

19:ksi menin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Hain Salmen mukaan. 11 henkeä. Sven loosen johteli. Minä en kuullut siellä mitään. Syynä oli se, että tänä aamuna M-L laittoi Removaxia korviin - pehmentämään naikkua - ja pumpulit oli molemmissa korvissa. Huomenna kun pitäisi mennä tk:een huuhteluttamaan korvat. Tämä operaatio taas liittyy keskussairaalaan menoon 15 päivä niitä kuulolaitteita laitattamaan. Sven kyllä rukoili kuuloni puolesta. Olisihan se hieno juttu, jos korvat aukeaisivat siihen malliin, että ei mitään laitteita tarvitsisi hankkia. 

Sateli vettä kun palasin rukousillasta - satoi kyllä jo lähtiessäkin. M-L neuloi - oli kuunnellut Sateet lähetystä Seinäjoelta netin kautta.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää" (Joh. 15:5).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti