20190804

4.8.

9.8 lämmintä noustessani melko hyvissä ajoin. Marja-Leena jo aikaisemmin valmistelemaan päivän tarjoiluja seurakunnan tilaisuuteen. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa.

Menimme 10:ksi helluntairukoushuoneelle. M-L tarjoilujen vuoksi - pian saapuivat tarjoiluhommiin myös Terhi-Marja ja perhe. Minä menin alakerran rukoushetkeen, jossa oli 6 henkilöä. Haimme Salmen mukaan. 

11 alkoi yläkerrassa Ehtoollisjuhla, jonka johteli Jouko Reenilä.Musiikki oli yhteislauluja. Sven Loosen käytti puheenvuoron alkupuolella. Myös kokouksen johtaja luki Raamatun paikan. Daniel - jonka sain kastaa eilen Valkealammessa Jeesukseen Kristukseen, liitettiin seurakuntaan. Daniel oli "alttarilla" polvistuneena. Kokouksen johtaja pyysi minua johtamaan siunauksen, jonka tein "pöntöstä", vanhimmistoveljet olivat siunaamassa. Olihan se etuoikeus olla lapsenlasta siunaamassa seurakuntaan. Samalla minulla oli mahdollisuus pyytää esirukousta tulevalle matkallemme ja kertoa kohteesta. Minua ja matkatoveriani siunasivat matkalle. Sekin on armoa. Saarnan piti uusi seurakuntamme pastori Hannu-Heikki Hyppönen. Osallistuimme Ehtoolliseen. Sen jälkeen tuli kolme Hengen sanomaa.

Kun tilaisuus oli yläkerrassa ohi menimme alakertaan Terhi-Marjan ja Marja-Leenan tarjoamille lähetyskahveille.Jakelin loppuja Rintamaposteja "rintamalaisille."

Vietyäni Salmen kotiin tulin kotiin. Seurailin Jyväskylän MM-rallia. Myös kalevan kisoja. M-L saapui johonkin aikaan rukoushuoneelta T-M:n kanssa.

Daniel oli mennyt mustikkaan isän ja joidenkin muiden kanssa. Oli Daniel luvannut meille kerätä.

Kävin 7.2 km "lievällä" kävelylenkillä urheilukentällä. Aurinkoista.

Palattuani kotiin lenkiltä oli M-L putsaamassa mustikoita - Daniel oli tuonut ämpärillisen ja Denis toisen.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet; ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut" (2. Kor. 5:14, 15).






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti