20190806

6.3.

11.7 astetta noustessani aikalailla hyvissäajoin. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Laitoin ilmoituksen nuotioillasta Sampoon. Kutsu/juliste tämän jutun lopussa.

Kävin tk:ssa varaamassa ajan korvahuuhteluun. Keskussairaalasta sain sellaisen kehotuksen, että pitää käydä korvahuuhtelussa n. viikkoa ennen kuin tulee sinne "uusia korvakoruja sovittelemaan". No, tarkemmin sanottuna huonokuuloiselle vuolijalle kuulolaitteita asettelemaan. Samalla reissulla kävin urheilukentällä kävelemässä hissukseen 4 km. Aurinkoista ja lämmintä.

Palattuani kotiin oli M-L valmistamassa ruokaa. Sulake paloi - ja paloi useampia, vaikka otimme sähkölaitteita pois päältä. Soitin vuokraisännälle, joka oli tuossa vieressä hallillaan. Hän on myös sähkömies ja tehnyt niitä hommia. Hän tulikin heti mittareineen. Vika löytyi nopeasti. Kävi kylällä ostamassa vähän tarvikkeita ja ongelma oli ratkaistu.

Söimme.

Kävin illemmalla urheilukentällä. Seurasin siellä lasten ja nuorten yleisurheilucuppia. Tosin vain yhden lajin - 1 km kävelyn ja siinäkin lähinnä Aapo Pimiän kävelyn. Hän voitti ja käveli ennättyksensä. Lauantainakin oli kisoissa kävellyt ennätyksensä. Onnittelut Aapolle! Erityisesti toinen kierros oli hyvää kävelyä.

Tultuani kentältä menin vähän yli 4 km kävelylle Tarvaalan suuntaan.

Palattuani lenkiltä oli Emilia juuri tullut piipahtamaan meillä. Vähän tarjoilua.

Iltapalaa ja kahvia.

Paikallisseurakunta kuuluu Jumalan suunnitelmiin. Hyvä kuvaus paikallisseurakunnan tärkeydestä löytyy Apostolien teoista, luku 2, jakeet 41-47, josta ote:

"Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin, ja niin heitä lisääntyi sinä päivänä noin kolmetuhatta sielua. Ja he pysyivät
apostolien opetuksessa
ja keskinäisessä yhteydessä
ja leivän murtamisessa
ja rukouksissa."

Siunausta!

Ps. "Jumalan lupausta hän ei epäuskossa epäillyt, vaan vahvistui uskossa, antaen kunnian Jumalalle, ja oli täysin varma siitä, että minkä Jumala on luvannut, sen hän voi myös täyttää" (Room. 4:20,21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti