20190809

9.8.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut, Marja-Leenalle, rakkaalle vaimolleni! Olemme jälleen "samoilla ikänumeroilla varustettuja".

Nousin klo 04. Unta en saanut. Illalla olin jo "ladannut" kahvinkeittimen, sen kun vain painoin napista ja kahvin tuoksut alkoivat leijailla keittiössä. Kaurapuurolautanenkin oli jo valmiina miktossa, sen kun laittoi mikron päälle. Söin aamupalaa ja join kahvia. Termokseen laitoin kahvia. Evästä olin jo illalla tehnyt jääkaappiin. Muut varusteet olivat valmiina repussa. Luin Psalmien kirjaa.

Klo 05 lähdimme - minä ja kolme meille tullutta miestä eri puolilta - ajelemaan yli 370 km päähän. Matka meni hyvin. Perille osasimme myös hyvin. Autollekin löytyi paikka erinomaiselta paikalta. Rukoilin autossa lähtiessämme - kanssamatkustajani eivät olleet uskovia - siunausta, johdatusta ja varjelusta matkallemme.

Vaihdettuani kilpailukuteet ylle, ryyppäilin kahvia termoksesta. Oli aika kuuma sää. Kisat olivat alkaneet tänään jo aiemmin ja jatkuvat viikonlopun. SM-kilpailut. Taitaa olla tuhatkunta osanottajaa. Verryttelyn jälkeen kokoontumispaikkaan, josta mennään johdetusti kilpailupaikalle. Lajini - 5000 m kävely alkoi klo 11.20. 


Sijoitukseni tänään oli toinen. Tuomarilinja oli aika tarkka. En saanut yhtään keltaista huomautusta, saati punaisia varoituksia. Kisan jälkeen join termoskahvia ja söin eväitä. Sitten lähdimmekin ajelemaan kotia kohti. Joimme matkalla kahvit ABC:llä.

Taisi olla 19 maissa kun tulimme meidän pihaan.

Terhi-Marja ja Emilia olivat meillä onnittelemassa äitiä/mummia syntymäpäivän johdosta. Lahjaksi olivat tuoneet heidän perheeltä neljä kehystettyä valokuvaa viime saarireissun auringonlaskukuvista. Hienoja tauluja.

Olimme puhelinyhteydessä veljeni, Heimon, kanssa. 

Siunausta!

Ps. "Minä olen tullut taivaasta, en tekemään omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt" (Joh. 6:38).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti