20190815

14.8.

11.4 astetta lämmintä klo 7.25 noustessani. Aurinko yritti killotella näkyvissä, mutta pilvisyys veti voiton. Aamupalaa ja kahvia. Luin Psalmien kirjaa. Marja-Leena kävi viemässä Emilian kouluun ja kävi samalla kauppa-asioilla. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin käyttämässä auton katsastuksessa. Oli uusinta -sellainen. Meni läpi.Tulihan siihen kalliita remontteja - tuulilasinvaihto ja iskarien vaihto taakse. Huomasin vielä pihassa lähtiessäni, että vasen jarruvalo ei palanut. Samalla reissulla kävin apteekissa hakemassa insuliinikyniä, että saa reissuun mukaan.

Ruokaa ja kahvia.

M-L kävi hakemassa Emilian koulusta.

Kävin urheilukentällä 5.2 km kävelyllä. Satoi lähtiessä ja palatessa, mutta ei siellä. Sain puhua hengellisistä asioista yhden miehen kanssa. En ole häntä ennen kentällä nähnyt.

M-L kävi palattuani antamassa "naapuriapua" - kyytiä.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan. Hain Salmen mukaan. Arto Riihinen johti. 20 henkeä.

Jossain vaiheessa iltapalaa ja teetä. 

Minun piti mennä huomenna "korvakoruja" - kuulolaitteita - varten Keskussairaalaan. Ensin tuli muistutus siitä tekstarilla ja heti perään sen ajan peruminen ja uusi aika ehdotus. kuitenkin olen silloin reissussa. Soitin ja sain uuden ajan 16.9.

Siunausta!

Ps. "Minä, Herra, puhun vanhurskautta, ilmoitan, mikä oikein on" (Jes. 45:19).


Tervetuloa mukaan elotulille aurinkoiselle torille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti