20210913

13.9.2021.

Lainausta:

"... Joskus erehdymme ajattelemaan, parhaat asiat ovat kodin ulkopuolella tai seurakunnan ulkopuolella ja niinpä emme tarpeeksi arvosta niitä, jotka todella rakastavat meitä, niitä, jotka ovat pitäneet huolta meistä ja rohkaisseet meitä, niitä, jotka ovat itkeneet edestämme. ...

Asiat tapahtuivat niin nopeasti. Minulla oli tuskin aikaa lapsilleni tai työtovereilleni seurakunnassa. ...

On paljon miehiä, joilta riittää suosionosoituksia ja hymyjä kaikille muille, paitsi heidän omalle perheelleen. Kotiensa ulkopuolella he ovat ystävällisiä. He kuuntelevat kaikkia ja lainaavat rahansakin heille. Mutta omaa perhettään kohtaan he ovat kärsimättömiä, ärtyneitä ja välinpitämättömiä. ..,.

Jumalan tärkeysjärjestyksen mukaan perhe tulee ensimmäisenä. Se, joka on hyvä kristitty kotona, on hyvä kristitty muuallakin. Se, mitä todella olemme, paljastuu salassa, läheisimmissä suhteissamme. Meillä on elämässämme Jumalan läsnäolo, joka auttaa meitä arvostamaan sitä, mitä Hän on antanut meille. Jumala vaatii meitä huolehtimaan perheistämme ja ottamaan huomioon ne, jotka ovat aina meidän rinnallamme. ..."

(Claudio Freidzon, Pyhä Henki - Janoan Sinua, Kustannusyhtiö Visio Oy 2001, s. 59, 61, 62).

Takalon Martille sydämelliset onnittelumme syntymäpäivän johdosta!

Maanantai. 10.9 astetta nousun aikaan. Harmaa taivas. Tuuleskeli.

M-L kävi viemässä Emilian kouluun 8:ksi.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.

Luin Apostolien tekoja.

Menin puhumaan Majakalle klo 10:ksi. Samalla vein Danielin kouluun 10:ksi.

Laitoin takkaan tulen - ja nyt veti hyvin. Lämmin piippu eilisestä lämmityksestä.

Hyvää keto-ruokaa ja kahvia.

Kävin 49 min. mäki-sauvakävelyllä Paavonrinteellä. Laskettelurinne 2 kertaa ylös ja alas. Vähän "reippaammin" kuin aikaisemmin. Kova tuuli. Metsä humisi ja ylhäällä oleva masto vonkui. Myrskynpuuskia välillä.

Luin vähän kirjaa.

M-L leipoi mantelileipiä ja teki uudenlaisen mustikkapiirakan - sellaisia keto-laisille sopivia.

Iltapalaa ja teetä.

Tuulikin illaksi tyyntyi.

Illan mittaan seurailin mm. uutiset. Kirjaakin lueskelin.

Siunausta!

Ps. "Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut" (2. Tim. 3:16-17).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti